houten bijgebouw, Geldersche houtbouw, houten schuur, maatwerk

  • Geldersche Houtbouw
  • De vang 3
  • 3774 SL Kootwijkerbroek

Houten bijgebouw | Geldersche Houtbouw

Deze bijzondere villa in het prachtige Gelderse landschap werd ontworpen door Leeflang Architectuur. De klassieke villa staat in een groene omgeving en is gebouwd in een jaren ’30 stijl. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor de villa een warme en klassieke sfeer krijgt. Geldersche Houtbouw was verantwoordelijk voor het houten bijgebouw.

Klassieke villa

De elegante woning is ruimtelijk ingedeeld. De bewoners hebben ervoor gekozen om hun oude meubels te behouden, waardoor het interieur een klassieke uitstraling krijgt. De combinatie tussen comfort, eigen inbreng en perfecte afwerking is in het hele huis doorgevoerd. Zo zijn de plinten in het gehele huis twintig centimeter hoog, wat perfect past bij de stijl van het huis.

houten bijgebouw, Geldersche houtbouw, houten schuur, maatwerk

Houten bijgebouw

De woonkamer biedt een prachtig uitzicht over de symmetrisch aangelegde tuin. De tuin beschikt over een houten bijgebouw dat dient als dubbele carport en schuur. Dit houten bijgebouw is gebouwd en gemonteerd door Geldersche Houtbouw. Bovendien past het gebouw perfect bij de uitstraling van de woning en gaat mooi op in de tuin.

Aandacht voor de natuur

Geldersche Houtbouw is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd houtbouw bedrijf, dat landelijk meer dan honderd projecten op hun naam heeft staan. Het bedrijf onder leiding van Goos Mulder en Pieter van den Beukel beschikt over een professioneel team. Het team levert kwalitatief hoogstaand maatwerk en voorziet de klant van adequaat advies. Het houten bijgebouw dat voor dit project werd gerealiseerd, is exclusief op maat ontworpen en duurzaam gebouwd.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

____

 

 

____

Meer projecten bekijken van Geldersche Houtbouw?