hout en living. houten bijgebouw

Houten bijgebouw | Hout & Living

 De zomer komt eraan en dat wil zeggen dat we ons binnen leventje weer heerlijk naar buiten kunnen uitbreiden. Eindelijk mogen we na een grijze herfst en winter weer genieten van het zon en zwoele zomeravonden. Wat is de zomer toch een heerlijke tijd van het jaar. Maar wil je nu langer optimaal kunnen genieten van het buitenleven? Dan is een houten bijgebouw dé uitkomst!

Veel mogelijkheden

Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om een houten bijgebouw in te zetten. Zo kun je het enkel gebruiken als tuinkamer, om daar in ieder weerstype te kunnen genieten van de tuin. Maar dit kan ook gecombineerd worden met een opslagplaats of een garage. Van alles is mogelijk, bij Hout & Living wordt namelijk alles op maat gemaakt.

hout en living, houten gebouw

Echt maatwerk

Doordat alle producten van Hout & Living op maat gemaakt zijn, zijn er niet alleen veel mogelijkheden over het doel van het houten bijgebouw, maar je kunt ook veel kanten op wat betreft het design van het gebouw. Zo kun je ervoor zorgen dat het gebouw nog steeds bij het de stijl van je woning en tuin past.

Hout & Living werkwijze

Hout & Living heeft een simpele, heldere en duidelijke werkwijze. Je wordt volledig meegenomen in het proces van ontwerp tot realisatie, hierbij wordt goed gekeken naar de huidige en gewenste situatie van het huis en de tuin. Welke functie gaat het houten bijgebouw hebben? Welke voorkeuren heb je? Na goed overleg wordt het meest geschikte ontwerp omgezet tot realisatie.

Houten bijgebouw, hout en living

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Hout & Living

___

Hout & Living, houten bijgebouw, houten meubels, houten keuken, buitenleven, exclusief bijgebouw, exclusief buitenleven, the art of living

___

Meer projecten bekijken van Hout & Living?


hout en living

Hout & Living


“Ambachtelijk vakwerk omgezet in het betere buitenleven.”

__
Meer informatie over Hout & Living?