Ambachtelijk vervaardigde houten garagedeur, Different Doors, houten garagedeur

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Ambachtelijk vervaardigde houten garagedeur | Different Doors

Luxe is thuis komen rijden, op een knop drukken van de afstandsbediening aan je sleutelbos en je auto zo de garage binnenrijden. Ultieme luxe zijn ‘verstopte’ garagedeuren die middels een ingenieus ontwerp prachtig wegvallen in het aanzicht. Deze hoogwaardige houten garagedeur met WOW-effect is een product van Different Doors. Voor deze bijzondere nieuwbouwwoning in Noord-Brabant hebben ze deze unieke garage voorzien van twee houten garagedeuren die nagenoeg onzichtbaar verwerkt zijn.

Op maat gemaakt

Wanneer je design de boventoon wil laten voeren, moet je goed nadenken over de afwerking van je tuin en garage. Daarbij hoort maatwerk. Alle houten garagedeuren van Different Doors en de bijbehorende technieken worden door het team uitgewerkt en in eigen fabriek geproduceerd. Hierdoor is alles mogelijk. Zo ook verschillende lengtes, breedtes en diktes van de houten delen. Exact op die manier heeft deze garage een fraaie en zeer unieke uitstraling gekregen.

Ambachtelijk vervaardigde houten garagedeur, Different Doors, houten garagedeur

Elektrische houten sectionaaldeur

De sectionaaldeuren kunnen met de bijgeleverde draadloze handzenders geopend worden. Alle garagedeuren worden geïsoleerd, waardoor je garage in de winter aangenaam warm is en in de zomer juist lekker koel blijft. Waar in dit ontwerp goed over is nagedacht is hoe de garagedeuren mooi blenden met de rest van de bebouwing op het perceel. De garage heeft met het oog daarop dezelfde houten afwerking gekregen als het huis. Die perfecte match maakt het geheel heel exclusief.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Different Doors

____

Different Doors, garagedeur, Barnwood

____

Meer projecten van Different Doors zien?