• Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Houten gevel | Different Doors

Voor deze bijzondere villa realiseerde Different Doors een volledig houten gevel van vergrijsd Essen hout. De houten voordeur, garagedeur en loopdeur zijn naadloos in de gevel verwerkt. Daarnaast is hetzelfde hout ook gebruikt voor de gevelbekleding aan de achterzijde en zijkant van de woning.

Draadloze zender

De garagedeur van deze woning kan eenvoudig geopend en gesloten worden met een draadloze handzender. Hierdoor wordt het woongemak optimaal verhoogd en kan de deur met één klik op de knop geopend worden. Daarnaast zijn alle deuren in de houten gevel volledig geïsoleerd waardoor het in de woning het hele jaar door aangenaam vertoeven is.

Thermisch Essen

De verticaal geplaatste latten in de gevel zijn gemaakt van thermisch essen. Dit is een sterke houtsoort met een hoge duurzaamheidsklasse. Het bijzondere aan deze houtsoort is dat deze door de verschillende weersinvloeden op een mooie egale manier zelf gaat vergrijzen.

Deuren op maat

Een garagedeur beslaat een groot deel van de gevel. Het is daarom belangrijk dat deze, naast praktisch en van hoge kwaliteit, ook perfect aansluit bij de uitstraling en het karakter van de woning. Bij dit project sluit de houten gevel uitstekend aan op de architectuur van de woning. De gevel is volledig op maat gemaakt en is een echte eyecatcher. Ben jij op zoek naar een exclusieve houten gevel met garagedeuren op maat? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Different Doors.

Tekst: Different Doors
Fotografie: Erik van den Hurk

____

Different Doors, garagedeur, Barnwood

____

Meer projecten van Different Doors zien?