Houten jaloezieën en shutters? Dit zijn de nieuwste raamdecoratie trends

JASNO

Is het tijd voor frisse wind in je interieur? Kies er dan eens voor om je focus op de belangrijkste sfeermaker in huis te leggen; raamdecoratie. Er zijn tegenwoordig eindeloos veel mooie mogelijkheden als het gaat over raambekleding. Van gordijnen, houten jaloezieën, shutters en verticale lamellen. Er is altijd wel iets op het gebied van raamdecoratie dat past bij jouw prachtige interieur. De raamdecoratietrends van 2022, gespot door JASNO, worden in dit artikel voor je op een rij gezet, zodat kiezen een stuk eenvoudiger wordt.  

Donkere raamdecoratie 

Anno 2022 wordt donkere raamdecoratie steeds populairder. Door te kiezen voor donkere raamdecoratie creëer je al gauw een gevoel van luxe. Donkere raamdecoratie staat dan ook erg goed bij een hotel chique interieur. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat een ruimte door zwarte hoge shutters te donker wordt. Vrijwel alle raamdecoratie is zo gemaakt dat de lichtinval goed te regulieren is. De jaloezieën van JASNO in Traffic Grey of Matte Black zijn hier het perfecte voorbeeld van.  

Houten jaloezieën, wit, zwart, raamdecoratie, shutters, the art of living

Houten jaloezieën 

Daarnaast zijn jaloezieën dit jaar ook enorm populair. Dit komt niet alleen doordat jaloezieën erg praktisch zijn, maar ze zijn ook esthetisch hoogwaardig. Vooral houten jaloezieën geven een interieur al gauw een mooie, moderne look. Bij JASNO kun je kiezen voor houten jaloezieën in een nieuwe monocommonado uitvoering, waarbij je de jaloezieën met slechts één bedieningsketting kunt kantelen of optrekken.  

Gemak  

Gemak gaat ook een steeds belangrijkere rol spelen op het gebied van raamdecoratie. Met één druk op de knop zijn vouwgordijnen elektrisch te bedienen. Ook worden shutters steeds multifunctioneler. Ze bestaan uit meerdere vlakken, waardoor je ze los van elkaar kunt bedienen. Ideaal en bevorderlijk voor de privacy.  

Duurzaamheid 

Tot slot is duurzaamheid óók een belangrijke trend op het gebied van raamdecoratie. Kies bijvoorbeeld voor een kwalitatief goed merk zodat je zeker weet dat je product lang mee zal gaan. Oriënteer je goed op het gebied van bijvoorbeeld houtsoorten en afwerkingen of vraag om advies. JASNO helpt je dan ook graag op weg.  

Editor: Media team

Datum: 21-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: JASNO