houten keuken , Van Essen keuken, the art of livings

Eikenhouten keuken | Van Essen Keukens

De eikenhouten keuken is helemaal terug van weggeweest! We willen weer pure producten met een universele, soms wat rauwe uitstraling. Deze stoere houten keuken in Blaricum heeft zowel landelijke als moderne eigenschappen. Het fantastische, marmeren blad springt meteen in het oog. Verder valt meteen op dat er veel aandach08t is besteed aan het plafond, er veel kookpitten zijn gerealiseerd en dat ook over het licht goed is nagedacht.

U-opzet

De vorm van deze keuken is heel prettig. Door de U in de opzet heb je alles binnen handbereik en heb je tevens veel keuken per vierkante meter. De greeploze kasten worden geopend door middel van ServoDrive push to open, voor optimaal bediengemak. De houten keuken heeft tevens een greeplijst die het werkblad optisch laten zweven. De grote koel- en vrieskast met ijsblokjesmachine heeft een strakke luifel gekregen waarvan de eiken lijst doorloopt over de keuken voor eenheid en herhaling.

houten keuken , Van Essen keuken, the art of livings

Exclusief graniet

Het werkblad is gemaakt van een stijlvol graniet met prachtige adering. Dit graniet loopt door in de vensterbank van de ramen, wederom om die eenheid hoog te houden. Het barblad met stalen bank geven de mogelijkheid om gezellig aan te schuiven wanneer er gekookt wordt. Naast de koelkasten zijn twee Siemens ovens ingebouwd en er wordt gekookt op een Miele gaskookplaat met wokpit. Het werkblad en schiereiland wordt sfeervol verlicht door middel van inbouwspots in de luifel. Op deze manier heb je altijd de keuze om dit licht in te zetten of te combineren met praktisch licht, afhankelijk van de gelegenheid.

Leefkeuken

De ruimte is door de opzet een echte leefkeuken geworden. Ondanks de enigszins gesloten opzet, blijft het een open ruimte waardoor je makkelijk contact hebt met bijvoorbeeld visite aan de eettafel. De sfeervolle haard in de hoek geeft je een luxe en behaaglijk gevoel. In deze eikenhouten keuken wil je gewoon uren doorbrengen…

Tekst: Van Essen Keukens
Fotografie: Van Essen Keukens

____

Meer projecten bekijken van Van Essen Keukens?


Van Essen Keukens

Van Essen Keukens

Tailor-made design en vakmanschap.

__
Meer informatie over Van Essen Keukens?


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 12 | jun | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media