Overkapping, Livium, Louvredak, Hout, Terras

  • Livium B.V.
  • Oosterveldsingel 53
  • 7558 PJ Hengelo

Houten overkapping | Livium

Deze prachtige villa gelegen aan de Zeeuwse kust is ontworpen door architectenbureau Z-Wonen. Bij deze moderne woning is de nadruk gelegd op privacy en uitzicht. Dit is gerealiseerd door een transparante woning in combinatie met een omsloten tuin te creëren. Livium verzorgde voor dit project een bijzondere overkapping. 

Open uitstraling

De villa wordt omringd door veel glas, wat vaak van de vloer tot het plafond loopt. Hierdoor biedt de woning een spectaculair uitzicht over de omgeving. Daarnaast zijn er in het interieur stalen taatsdeuren geplaatst, die de open uitstraling van de woning nog meer benadrukken. Alle ruimtes van binnen naar buiten lopen perfect in elkaar over door het gebruik van dezelfde materialen. De woning is voorzien van veel luxe en een compleet domotica systeem. Hierdoor is alles via een handige app gemakkelijk te bedienen.

Overkapping van lamellen

Aan de achterzijde van de woning is een houten overkapping geplaats. Deze overkapping is gerealiseerd door Livium en bevat lamellen van hoogwaardig materiaal. Door de overkapping wordt het mogelijk gemaakt om ook met slecht weer en wind te genieten van de buitenruimte.

Overkapping, Livium, Louvredak, Hout, Terras

Exclusieve zonwering

Wanneer het aankomt op innoverende zonregulering is Livium de perfecte partner. Het bedrijf biedt naast zonwering ook shutters en louvredaken. Bij deze woning is gekozen voor een overkapping met louvrepanelen. Deze panelen beschermen tegen zonlicht en wind en zijn gemakkelijk verstelbaar. Daarnaast is het net zoals bij deze woning mogelijk om de lamellen van afstand te bedienen, wat het gebruiksgemak optimaal maakt.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Overkapping, Livium, Louvredak, Hout, Terras

____

Meer projecten bekijken van Livium?