Houten panelen, wonderwall studios, hout, eyecathers

  • Wonderwall Studios
  • Maasheseweg 79D
  • 5804 AB Venray

Houten panelen voor karakter en uitstraling | Wonderwall Studios

Wonderwall  Studios  is een creatieve studio die  premium  houten panelen voor allerlei oppervlakten ontwerpt en maakt. Ze gebruiken uitsluitend teruggewonnen hout en huren lokale ambachtslieden in.  Crafted locally, rocked globally dekt  de lading.  De panelen versieren de muren, plafonds, bars, recepties en zelfs vloeren van zowel bedrijfsruimtes als huizen. De pro’s van Wonderwall Studios vinden het te gek dat zo veel mensen de veelzijdigheid van hun panelen hebben ontdekt en hun interieurs ermee verrijken. Om te laten zien wat ze kunnen, volgen hier drie recentelijke projecten waarin muren zijn gedecoreerd met houten panelen van hen.

Houten panelen, wonderwall studios, hout, eyecathers

Houten panelen, wonderwall studios, hout, eyecathers

Keukenontwerp: Thijs Bindels. Installatie: Kitchen Solutions. 

Keukenwand als eyecatcher

Cookin’ up something good! Het Blades design, gemaakt van Oekraïens Notenhout, brengt melodie en harmonie in deze elegante keuken. De gelijkmatig gesneden driehoeken geven dit paneel een scherpe en sterke uitstraling. De ongelijk ingelegde driehoekige stukken werpen kleine schaduwen en creëren diepte en brengen melodie in de harmonie. Dit soort notenhout is gevlamd en heeft golvende nerven die het paneel een zeer karakteristieke en aantrekkelijke uitstraling geven.

Houten panelen, wonderwall studios, hout, eyecathers

Ontwerp: Hans Kuijten

Keukenbar in penthouse

Het Sage design toegepast op de keukenbar van dit luxe privé penthouse, laat zijn sporen na lang nadat de zon is ondergegaan. Deze wijze man uit de moerassen heeft een sterke persoonlijkheid en eist een geschikte ruimte. Dankzij het feit dat het eeuwen in turf heeft gelegen, is Sage rijk van textuur en prachtig gekleurd in tinten variërend van donkerbruin naar nachtzwart. Alle houten panelen zijn gebeiteld en geschaafd door hun vakmannen en elke variatie is een bewijs van dit handwerk. De panelen zijn lang en slank.

Houten panelen, wonderwall studios, hout, eyecathers

Houten panelen, wonderwall studios, hout, eyecathers

Wanddeco in living

Smart and savvy! Het Notes design, prachtig geïnstalleerd in de living van Dome Deco, is gemaakt van Amerikaans notenhout afkomstig uit Slowakije. Het hout heeft een kenmerkende mix van zachte spinttonen en een donker kernhout. De paarse en rode tinten geven deze walnootsoort een bijzonder luxe uitstraling. De gemetselde indeling van Notes geeft het geheel een prettig, visueel ritme. De paarse tinten en massief dikke houten tegels geven Notes een zeker zelfvertrouwen. Een natuurlijke schoonheid!

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: De Foto Vakvrouw & Peter Baas

____

____

Meer projecten bekijken van Wonderwall?