• Hout & Living
  • Nijverheidstraat 41
  • 4261 TK Wijk & Aalburg

Houten poolhouse | Hout & Living 

Met de steeds warmer wordende zomers in ons eigen land kiezen steeds meer mensen ervoor om hier optimaal van te genieten. Een zwembad in de tuin met poolhouse kan dan niet ontbreken. Hout & Living realiseerde dit houten poolhouse met glazen vouwwand en draaibare lamellen.

Het complete plaatje

Deze landelijke tuin heeft alles om helemaal tot rust te komen. Een heerlijk groot zwembad en een prachtig houten poolhouse. Het poolhouse is voorzien van een draaibare lamellenwand om zelf de lichtinval te kunnen bepalen en om koele lucht binnen te laten. Daarnaast is er een glazen vouwwand geplaatst. Deze kan op warme zomerdagen helemaal opengezet worden waardoor er ultiem van het buitenleven genoten kan worden.

Relaxen

Het houten poolhouse staat er niet alleen voor de sier. Aan de binnenkant bevindt zich een afsluitbare sanitaire ruimte met toilet, wastafel en douche. Daarnaast is er een relaxruimte gecreëerd met een zwarte kachel van Reny. Op deze manier kan er niet alleen in de zomer genoten worden van het houten poolhouse, maar ook in de koelere maanden.

Bijgebouw op maat

Hout & Living voert alles in eigen beheer uit. Van het eerste gesprek tot de plaatsing van het bijgebouw. Samen met de klant wordt de huidige situatie in kaart gebracht en wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn. De verlangens van de klant worden omgezet in een maatwerkoplossing die perfect aansluit bij de wensen en behoeftes. Naast het ontwerp, de productie en plaatsing denkt Hout & Living ook mee over de inrichting van het bijgebouw. De klant wordt volledig ontzorgt!

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Hout & Living

____

Hout & Living, houten bijgebouw, houten meubels, houten keuken, buitenleven, exclusief bijgebouw, exclusief buitenleven, the art of living

____

Meer projecten bekijken van Hout & Living?