Vloer, Parket, Athentiek, Exclusief, Interieur

  • Europa Parket B.V.
  • Harselaarseweg 49-51
  • 3771 MA Barneveld

Houten vloer | Europa Parket

Waar eerst een klein, oud boerderijtje stond, staat nu een prachtige woning die naadloos past in zijn idyllische omgeving. Wijnand Thomassen van Boxxis architecten zette een woning op papier waar de bewoners meteen enthousiast over waren. Ze genieten nu elk seizoen optimaal op dit magnifieke stukje grond. Het werden drie los van elkaar staande landelijke, rietgedekte gebouwen in een U-vorm in het midden van het perceel: het woonhuis als hoofdgebouw, een flinke paardenstal met een originele asymmetrische kap en een bijgebouw voor de schoonheidssalon van de bewoonster. Binnen is de houten vloer van Europa Parket de bepalende factor voor de authentieke sfeer.

Rust en reinheid

Binnen is gekozen voor een rustig interieur. Het huis straalt van zichzelf al zoveel schoonheid uit, dat het geen extravagante inrichting nodig heeft. De basiskleuren zijn beige, zwart en wit. De aankleding bevat hier en daar wel een glimmende stof, zoals de sierkussens in de bank en de lampenkappen boven de eettafel. In alle ruimtes is gekozen voor een houten vloer met een warme kleur en weinig beweging. De kleine kleurverschillen zijn gemêleerd en geven een rustig beeld. Iedere ruimte beschikt over zo’n complementerende vloer, waardoor je dus eenheid vindt in het gehele huis.

Vloer, Parket, Athentiek, Exclusief, Interieur

Kwaliteit en duurzaamheid

Europa parket is zeer modern in hun aanpak van het leveren van een vloer. Ze hebben namelijk een gigantische showroom en geven bezoekers met liefde een rondleiding door de fabriek om ook ‘the making of’ met eigen ogen te kunnen bekijken. Aan de hand van de wensen van de opdrachtgevers passen de adviseurs een filter toe waarbij alle mogelijk- en onmogelijkheden worden besproken. Hierdoor komt men gezamenlijk en in goed overleg bij de perfecte vloer in de juiste stijl. Deze werkwijze wordt bijzonder gewaardeerd door hun klanten, wat terug te vinden is op verschillende beoordelingssites.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

 

Europa Parket

 

___

Meer projecten bekijken van Europa Parket?