Houten vloer voor authentieke look met veel karakter 

Nobel Flooring

Houd je van een authentieke look met veel karakater? Dan is robuust hout een uitstekende keuze. Deze vloerdelen worden bij Nobel Flooring van hout uit de kern van de stam gemaakt. De kenmerkende barsten en hartscheuren blijven hierdoor zichtbaar in de lengterichting van de plank. Het resultaat: een mooie houten vloer met een natuurlijke en karaktervolle uitstraling. Deze vloer kan je kiezen als smaakmaker voor je interieur, of zoals hier: als prachtige aanvulling op andere robuuste materiaalkeuzes.

Houten vloer, robuust hout, The Art of Living

Evenwichtig 
De badkamersetting hier is echt een plaatje, een plaatje dat thuishoort op een high end platform als The Art of Living. De uitgekiende combinatie van een houten vloer van robuuste planken met een stenen bad is heel evenwichtig. De houten vloer heeft een grove structuur en is in een donkere kleur gebeitst om contrast te kunnen creëren. Het bad heeft eveneens een grove structuur, alleen dan op eigen wijze middels een grote korrel. Vanwege de natuurgetrouwe kleur is dit een rustgevende setting geworden. De subtiele vloernaad maakt het plaatje af.

Houten vloer, robuust hout, The Art of Living

Less is (sometimes) more 

De houten vloer is in deze woning ook gelegd in de andere ruimtes op de bovenverdieping. Hier tref je wederom prachtige houten planken, maar dan in een lichtere kleur gebeitst. Daar waar op de badkamer een contrast wenselijk was, is hier de focus gelegd op een onopvallende vloer. Dat maakt het namelijk mogelijk om ergens anders het accent op te leggen, zoals prachtige betonverf op de muur en een slaapkamerdeur in een speelse kleur. Ook hier is de naad een mooie smaakmaker, zeker omdat de planken haaks zijn gelegd vanaf de deurpost. 

Houten vloer, robuust hout, The Art of Living

Meer over Nobel Flooring 

Nobel Flooring is een fabrikant van duurzame en hoogkwalitatieve producten, zoals parket, houten trappen en maatwerk. De geschiedenis van het familiebedrijf gaat terug tot 1890. Met Johan Schrauwen en Petra Lievens is de zesde generatie nu aan zet. De afgelopen jaren zette het bedrijf sterk in op maatwerk, eigen en unieke legpatronen op maat en een ultramodern machinepark. Het team van Nobel Flooring streeft altijd naar kwaliteit, service, een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een maximale klantentevredenheid. 

Editor: Media team

Datum: 17-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Nobel Flooring