previous arrow
next arrow
Slider

Hoveniersbedrijf Van Rosmalen

Van Rosmalen zit al sinds 25 jaar in het hoveniersvak en heeft al vele tuinprojecten mogen realiseren, zowel grote projecten bij bedrijven en instellingen als kleinere projecten bij particulieren. Het bedrijf werkt graag met eigen mensen die stuk voor stuk geschoold zijn en verstand van het vak hebben. 

Controle

Met eigen materiaal kan Hoveniersbedrijf de klanten optimaal van dienst zijn. Het bedrijf vindt het belangrijk dat zij alles in eigen hand hebben. Zo houdt Hoveniersbedrijf Van Rosmalen altijd de controle gedurende het hele proces. De projecten die ze hebben gerealiseerd zijn stuk voor stuk parels, waar zij – net als de eigenaars – trots op zijn. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, Hoveniersbedrijf Van Rosmalen gaat hem graag aan.

Tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Van Rosmalen houdt zich naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen ook bezig met het onderhoudt van de tuinen.  Tuinonderhoud vereist veel kennis van zaken en daarom kunt u Hoveniersbedrijf Van Rosmalen ook daarvoor inschakelen. Rozen snoeien is bijvoorbeeld een vak apart. Maar ook hoe heesters en vaste planten moeten worden behandeld – of juist niet – vraagt om een goede hovenier. Schakelt u Hoveniersbedrijf Van Rosmalen in, dan is uw tuin altijd op zijn mooist, elk seizoen van het jaar.

__

Meer projecten bekijken van Hoveniersbedrijf Van Rosmalen?

  • |

Uw ideale tuin

In een goed ontworpen tuin komt u thuis. Kunt u in alle rust bijkomen van de drukte van alledag. Het realiseren van uw ideale tuin is onze passie! Of het nu om -onderhoud, -ontwerp of tuinaanleg gaat, bij ons bent u aan het juiste adres. 25 vakmensen staan voor u klaar. Wij houden al het werk in eigen hand. U ziet bij de aanleg dus steeds dezelfde gezichten.

Tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Van Rosmalen mocht de complete aankleding rondom het huis ontwerpen en aanleggen, wat is geresulteerd in een modern tuinontwerp waarin ruimte is voor zowel gras als plantenperken.

 

Hoveniersbedrijf Van Rosmalen 


“Onze tuinen zijn stuk voor stuk klinkende resultaten van goed luisteren.”

___

Contactgegevens:

  • Hoveniersbedrijf Van Rosmalen
  • Vlietskade 86
  • 4205 NG Gorinchem

 


Web editor: Media team     |

Datum: 28 | mei | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media