Hoveniersbedrijf Van Rosmalen 

Van Rosmalen zit al sinds 25 jaar in het hoveniersvak en heeft al vele tuinprojecten mogen realiseren, zowel grote projecten bij bedrijven en instellingen als kleinere projecten bij particulieren. Het bedrijf werkt graag met eigen mensen die stuk voor stuk geschoold zijn en verstand van het vak hebben. 

Informatie over Hoveniersbedrijf Van Rosmalen 


previous arrow
next arrow

Controle

Met eigen materiaal kan Hoveniersbedrijf de klanten optimaal van dienst zijn. Het bedrijf vindt het belangrijk dat zij alles in eigen hand hebben. Zo houdt Hoveniersbedrijf Van Rosmalen altijd de controle gedurende het hele proces. De projecten die ze hebben gerealiseerd zijn stuk voor stuk parels, waar zij – net als de eigenaars – trots op zijn. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, Hoveniersbedrijf Van Rosmalen gaat hem graag aan.

Tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Van Rosmalen houdt zich naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen ook bezig met het onderhoudt van de tuinen.  Tuinonderhoud vereist veel kennis van zaken en daarom kunt u Hoveniersbedrijf Van Rosmalen ook daarvoor inschakelen. Rozen snoeien is bijvoorbeeld een vak apart. Maar ook hoe heesters en vaste planten moeten worden behandeld – of juist niet – vraagt om een goede hovenier. Schakelt u Hoveniersbedrijf Van Rosmalen in, dan is uw tuin altijd op zijn mooist, elk seizoen van het jaar.