previous arrow
next arrow
Slider

HTC Parking & Security | Xentry Speedgates

Een goede eerste indruk is goud waard. Die eerste indruk begint al bij de entree. Bij HTC parking & security weten we daar alles vanaf. ‘Making an entrance’ is namelijk onze expertise. Met hightech Xentry Speedgates, exclusieve toegangspoorten en premium security-oplossingen zijn wij al meer dan 25 jaar een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten.

Toegangsbeveiliging was nog nooit zo stijlvol

Of het nu gaat om de beveiliging van een ministerie, de toegang tot een landgoed of de inbraakwering bij een villa, wij vinden voor iedere situatie een passende oplossing. Wij, als HTC parking & security, zorgen voor een design dat perfect aansluit bij de omgeving. Strak en modern, klassiek, landelijk of industrieel; alles is mogelijk. Jij bepaalt de architectuur en uitstraling, wij zorgen voor de productie, installatie en service. Zo realiseren wij een oplossing die al jouw zorgen op het gebied van toegangsbeveiliging wegneemt en er ook nog eens stijlvol uitziet.

Security en design zijn essentieel in Speedgates

Bij HTC parking & security zijn we continu bezig met het verbeteren en innoveren van onze producten. Dit doen we door opzoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de markt. Dankzij deze drive om altijd, onder alle omstandigheden, de best mogelijke kwaliteit te leveren, mogen wij onszelf marktleider noemen op het gebied van Xentry Speedgates. Deze volautomatische, robuuste vouwhekken zijn de ideale oplossing voor alle situaties waarin snelheid, betrouwbaarheid, security en design essentieel zijn. Zo zorgen wij er met onze passie voor, dat alles goed en stijlvol beveiligd is.

____

Alle projecten bekijken van HTC parking & security?

 

Toegangsbeveiliging was nog nooit zo stijlvol

Dat een stijlvol design en optimale beveiliging heel goed samengaan, bewijzen de Speedgates® van HTC parking & security. Maak kennis met deze exclusieve, eigentijdse toegangspoorten, die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende situaties.

Speedgate voor stadskantoor

Dit stadskantoor vormt één gebouw voor alle burgers van de stad samen met het naastgelegen monumentale stadshuis.  HTC Parking & Securirty heeft de design speedgate verzorgd voor de stallingsgarage voor de medewerkers.

HTC Parking & Security, beveiliging, speedgates, toegangspoort, toegangsbeveiliging, security oplossingen

HTC Parking & Security


“Een goede eerste indruk is goud waard, die eerste indruk begint al bij de entree. Bij HTC Parking & Security weten wij daar alles van.”

 

___
Contactgegevens:

  • HTC Parking & Security
  • Tweede Bloksweg 72
  • 2742 KL Waddinxveen


Web editor: Media team     |

Datum: 07 | okt | 2019


Tags: , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media