Huis kopen, bouwen of verbouwen?

∙ Zet dan een bezoek aan beurs eigen huis op je to-do lijstje 06-08 oktober 2017 ∙

 Goed advies nodig voor je bouw- of verbouwplannen? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis op je to-do list! Ook voor inspiratie voor je tuin, keuken of interieur ben je hier op het juiste adres. Bezoek van 6 t/m 8 oktober Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland.

ADVIES VAN EXPERTS
Zelf een huis bouwen… wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes. Of heb je grootse verbouwplannen, of ga je een kleine verbouwing tegemoet? Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed!

 

 

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK
Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening.

 

MATERIALEN EN TRENDS
Bij het maken van keuzes voor je droomhuis is het goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste bouwmaterialen, isolatiemogelijkheden en trends. Wat is er op het gebied van ramen, deuren en kozijnen? Kies je voor hout, tegels of een gietvloer? En ook voor de laatste interieur-, keuken en tuintrends ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Kom langs en mis niets!

 

Eigen huis beurs maart 2017__The art of living magazine samen met Sfeerbeton
(van links naar rechts) Jose van Boxtel van Sfeerbeton, Toon en Mike Thijssen van The Art of Living en Marc van de Middegaal van Sfeerbeton.

 

Meer informatie over Beurs Eigen Huis 2017? Klik hier

Bent u geïnteresseerd om ons te bezoeken op de beurs Eigen Huis in Utrecht? Klik hier om met onze webredactie contact op te nemen!

 

 

__

[ Mike is commercieel directeur van Magazine The Art of Living  ]

Mijn volgende blog wordt midden oktober gepubliceerd, stay tuned!