previous arrow
next arrow
Slider

Huis van Strijdhoven

High-end

Huis van Strijdhoven is een high-end ontwerpstudio met een showroom van 500 m2 in Oisterwijk. Daar kun je de sfeer proeven van luxe interieurs met een comfortabel woongenot. Materialen, meubels, wandafwerkingen: je krijgt er een indruk van alle mogelijkheden, de stijl van het ontwerpbureau en hun manier van werken.

Luxe uitstraling

Eigenaar Kees van Strijdhoven ontwerpt interieurs die bekend staan om hun comfort, rust, balans, sfeer en eigenheid. Daarbij staat een luxe uitstraling garant. De woon- en werkwensen van de opdrachtgevers staan daarbij uiteraard voorop. Kees van Strijdhoven brengt die allereerst in kaart, om vervolgens een moodboard en een schetsontwerp te maken. Stap voor stap wordt vervolgens een compleet interieurontwerp uitgewerkt. Alle onderdelen worden tot in detail uitgevoerd, van verlichtingsplan tot het meubilair en de eindstyling.

De showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt vrij binnenlopen, maar voor een uitgebreid adviesgesprek is het verstandig om eerst een afspraak te maken.

____

Meer projecten bekijken van Huis van Strijdhoven?

Vertrouwen, luxe, perfectie

Een luxe villa, waarbij Huis van Strijdhoven verantwoordelijk was voor het volledige ontwerp van de huiskamer, slaapkamer, badkamer en het lichtplan.

Romantische villa

Huis van Strijdhoven heeft de woonkamer sfeervol ingericht.

Hotel chic

Huis van Strijdhoven en Knops Tuindesign bouwden het huis helemaal opnieuw op, waardoor er nu een huis staat dat oogt en voelt als nieuw. Buiten zie je strak tuindesign met organische lijnen. Binnen val je flauw van de ultieme hotel chic stijl die zeer consequent is doorgevoerd tot in iedere hoek van het huis.

Verfijnd maatwerkinterieur

Voor dit project tekende de professionals van Huis van Strijdhoven een maatwerkinterieur. De setting van dit penthouse was daar het perfecte project voor!

 

Huis van Strijdhoven


“Stap voor stap wordt vervolgens een compleet interieurontwerp uitgewerkt.

 ___

Contactgegevens:

  • Huis van Strijdhoven
  • Gemullehoekenweg 59
  • 5062 CA Oisterwijk

 


Web editor: Media team     |

Datum: 19 | okt | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Label31

Label31


Label31 is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en product design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media