Huis van Strijdhoven

Huis van Strijdhoven is een high-end ontwerpstudio met een showroom van 500 m2 in Oisterwijk. Daar kun je de sfeer proeven van luxe interieurs met een comfortabel woongenot. Materialen, meubels, wandafwerkingen: je krijgt er een indruk van alle mogelijkheden, de stijl van het ontwerpbureau en hun manier van werken.

Projecten van Huis van Strijdhoven

Informatie over Huis van Strijdhoven


slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
slider7
slider8
previous arrow
next arrow

Luxe uitstraling

Eigenaar Kees van Strijdhoven ontwerpt interieurs die bekend staan om hun comfort, rust, balans, sfeer en eigenheid. Daarbij staat een luxe uitstraling garant. De woon- en werkwensen van de opdrachtgevers staan daarbij uiteraard voorop. Kees van Strijdhoven brengt die allereerst in kaart, om vervolgens een moodboard en een schetsontwerp te maken. Stap voor stap wordt vervolgens een compleet interieurontwerp uitgewerkt. Alle onderdelen worden tot in detail uitgevoerd, van verlichtingsplan tot het meubilair en de eindstyling.

De showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt vrij binnenlopen, maar voor een uitgebreid adviesgesprek is het verstandig om eerst een afspraak te maken.