Huisautomatisering op maat: perfect afgestemd op je interieur 

Prowork

Prowork is al jarenlang dé specialist in domotica oftewel huisautomatisering. Daarnaast is Prowork ook een expert op het gebied van audiosystemen, thuisbioscopen en de integratie van beveiliging in en om uw huis. Ze maken een woon- of werkomgeving aangenamer, comfortabeler, veiliger en energiezuiniger dankzij slimme technieken.

Comfortabel wonen met domotica

Een moderne woning bestaat tegenwoordig uit vele luxe apparaten en veel apparatuur die je moet bedienen. Prowork realiseert met technologie daadwerkelijk comfortabel wonen. Met één centraal systeem regel je op een eenvoudige wijze alle elektrische handelingen in en rondom het huis of werkplek. Domotica is eenvoudig bedienbaar via bedieningspanelen, zoals een telefoon of iPad. Thuis of op afstand. Met huisautomatisering komt alles samen: gemak, functionaliteit, comfort en luxe.

Prowork ontwerpt, begeleidt en realiseert iedere fase

Een domoticasysteem beweegt de woning met de bewoners mee, zonder dat ze het zelf merken. Om dit te realiseren is Prowork betrokken vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie. De eerste fase in een project is de voorbereiding. In een oriënterend gesprek wordt uitgaande van jouw leefstijl, gezinssituatie en wensen besproken wat mogelijk is of raadzaam te automatiseren. Prowork maakt een uitgebreid plan waarin per ruimte precies wordt aangegeven welke producten worden gebruikt. Zo ontstaat er een plan op maat, wat betreft de huisautomatisering, dat perfect past bij jouw interieur.

Domoticasysteem op maat

Nadat de elektrotechnische installatie conform het ontwerp is aangelegd, wordt al het schakelmateriaal en de bedieningspanelen gemonteerd en geïnstalleerd. De instellingen zijn afgestemd op jouw wensen zoals opgenomen in het ontwerp. Zelf de wereld van domotica ervaren? Bezoek de demowoning in het Experience Center te Bladel of de showroom bij Culimaat High End Kitchens te Berlicum. Ervaar een mooie mix van intelligente technieken. Beleef ‘streaming audio’ tot en met allesomvattende oplossingen voor het aansturen van verlichting, klimaat, beeld en geluid.

Editor: Media Team

Datum: 05-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Prowork