Huislift, air, aesy liften, the art of living

  • Aesy Liften
  • Mercurion 30
  • 6903 PZ  Zevenaar

Huislift voor elk interieur | Aesy Liften

Aesy Liften vindt dat een lift voor de particuliere klant meer moet zijn dan enkel een oplossing om van de ene naar de andere verdieping te komen. Het moet een verlengstuk zijn van de woning en leefstijl van de bewoners. Door een huislift neemt het comfort en woongenot toe en kunnen de bewoners optimaal genieten van hun woning. Nu is de vraag hoe mooi toegankelijkheid nou echt kan zijn?

Huislift Air

De nieuwe huislift van Aesy Liften is een combinatie van tijdloos Scandinavisch design, intuïtief design, premium comfort en natuurlijke materialen. Hierdoor past de lift naadloos in elk huis en levensstijl. Het geeft de vrijheid om een lift naar wens te creëren die design, comfort en waarde aan het huis toevoegt.

Huislift, air, aesy liften, the art of living

Uniek ergonomisch design

Het unieke design van de platformlift Air biedt het hoogste niveau van comfort in de platformliftensector. De handgreep met geïntegreerde bedieningsknoppen zorgt voor nog meer gebruiksgemak. Je hoeft niet na te denken, maar het is een natuurlijk instinct om de handgreep vast te pakken. Leun simpelweg op de handgreep en de lift zal naar een andere verdieping vertrekken. Het nieuwe platform is hiermee uiterst geschikt voor alle doelgroepen.

Air Metal

De Air Metal is gemaakt van slijtvaste materialen en geeft een tijdloze en elegante uitstraling. Het platform geeft de vrijheid om een eigen unieke kleurencombinatie samen te stellen. Er kan gekozen worden uit 300 verschillende kleuren. De Air Metal wordt standaard geleverd met een zwart achterpaneel, een wit voorpaneel en een aluminium handrail. Het elegante design wordt compleet gemaakt door het 7 inch display.

Huislift, air, aesy liften, the art of living

Air Textiel

De Air Textiel is een speelse combinatie van natuurlijk duurzame stof op het achterpaneel en gepoedercoat metaal op het voorpaneel. Hierbij is de kleur naar keuze. Deze combinatie geeft een warme uitstraling en een huiselijk gevoel. Hiermee wordt de lift een verlengstuk van het interieur. Met jouw eigen vloer op het platform maak je dit helemaal af.

Huislift, air, aesy liften, the art of living

Air Wood

De Air Wood kenmerkt zich door de fantastische combinatie van duurzaam gerecycled hout op het achterpaneel en een mat, krasvast zwart voorpaneel. Je kunt kiezen uit licht bamboe of blond eiken om jouw lift een natuurlijke uitstraling te geven. Ook de Air Wood beschikt over een 7 inch display. De bijpassende zwarte veiligheidslijsten met LED verlichting, een zwarte handgreep en een vloer naar keuze maken dit stijlvolle design compleet.

Tekst: redactie The Art of Living
Fotografie: Aesy Liften 

___

Aesy Liften

___

Meer projecten bekijken van Aesy Liften?