deurklinken, Dauby, The Art Of Living 

Hygiënische deurklinken | DAUBY 

We leven in een tijd waar hygiëne en veiligheid extra belangrijk zijn. Bij Dauby willen ze dan ook graag een handje mee helpen om bij te dragen aan het garanderen van een gezonde omgeving. Samen met een team experts zijn ze gaan onderzoeken welke materialen en coating de meest veilige opties zijn wat betreft hygiëne. De deurklinken van Dauby zijn een oplossing voor stijlvol interieurbeslag zoals je gewend bent, maar dan met extra veiligheid.  

deurklinken, Dauby, The Art Of Living 

Brons  

De beste keuze voor interieurbeslag met antibacteriële eigenschappen, is zonder twijfel brons. Brons bevat een hoog gehalte koper dat ervoor zorgt dat dit metaal antibacteriële superpowers bevat. Wanneer bacteriën op koper terecht komen na hoesten of niezen, komen er koperionen vrij. Deze ionen worden opgenomen in de bacteriën die ervoor zorgen dat ze vernietigd worden. Op een koperen oppervlakte worden bacteriën tot 90 procent geëlimineerd! Met deze informatie in je achterhoofd is brons de eerste keuze voor je deurklinken die een antibacteriële coating kunnen gebruiken. Door middel van deze antibacteriële finish of coating (ABF-label), kunnen ze elke uitvoering uit hun collectie bewerken. Hierdoor hoeft er geen compromis gesloten te worden tussen veiligheid en design.  

deurklinken, Dauby, The Art Of Living 

Frascio 

De topdesigners van Frascio komen met de productie van eigen antibacteriële coating voor deurklinken. Deze coating wordt NO BACT genoemd. Het garandeert hoge bescherming met antibacteriële zilverionen voor al hun producten. Deze coating is voor nu beschikbaar in de uitvoeringen Antraciet, Londen Night Satin en Mat Zwart. Andere uitvoeringen zijn beschikbaar op aanvraag. NO BACT is permanent en blijft voor het hele leven van het product zitten. Een vochtige doek is voldoende bij het onderhoud van deze producten. Franscio garandeert de antibacteriële werking voor 10 jaar. Hierdoor kun je optimaal genieten van een veilig en stijlvol interieurbeslag.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Dauby

___

Meer projecten bekijken van Dauby?


Dauby


“Dauby laat zich inspireren door een belangrijk keerpunt in de geschiedenis; namelijk de overgang van het traditionele naar de moderniteit.”

__
Meer informatie over Dauby?