SUNS Tuinmeubelen, Ibiza

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

Ibiza is all about the good life | SUNS tuinmeubelen 

Slippers aan, lounge-muziekje, stapel tijdschriften, samen proosten op het geluk, een goed gesprek met vrienden… Dat is het echte SUNS-gevoel! Maak kennis met SUNS, een sterk merk in tuinmeubelen. Dit merk richt zich op exclusief tuinmeubilair waarbij design en comfort de boventoon voerenEn waar presenteer je die beter dan op het idyllische Ibiza? 

Binnen naar buiten 

In tuinmeubelen is steeds meer mogelijk. Dankzij hoogwaardige materialen en slimme technieken hebben tuinmeubelen de afgelopen jaren een ander aanzien gekregen. Elementen die eerst alleen voor het interieur mogelijk waren, zijn nu ook geschikt gemaakt voor buitengebruik. Binnen wordt buiten! Neem nu de fraaie low lounger SUNS Portofino. Een heerlijke all-teak loungeset met een extra lage zitting voor het ultieme lounge gevoel. Bovendien zijn er met SUNS Portofino, als You Create-loungeset diverse opstellingen mogelijk. 

SUNS Ibiza

You Create 

SUNS biedt standaard al veel keuze in ontwerp en materiaal, maar ook als je het allemaal wat persoonlijker wilt maken is SUNS je merkMet de loungesets (waaronder Portofinoin het You Create-programma geeft SUNS je een ongekende ontwerpvrijheid. Je kiest eenvoudig uit de diverse zit- en ligelementen de perfecte opstelling voor jouw terras. Vervolgens kun je variëren met opties zoals armleuningen, zijtafels, een chaise longue en meer. Het motto van SUNS is niet voor niets: You Create. 

Outdoor lifestyle 

SUNS is er helemaal op gericht om steeds meer mensen te laten genieten van een outdoor lifestyle.  Naast fijne loungesets biedt het merk ook volop living accessoires. Zo is er Mr. & Mrs. Solar, een collectie fraaie buitenlampen op zonne-energie die tot wel 18 uur licht geven. Omdat de lampen draadloos zijn, kun je ze gemakkelijk overal in de tuin of op je terras plaatsen. Met SUNS creëer je precies de sfeer die je wilt. Of dat nu op Ibiza is, of ergens anders! 

 

____

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

___

Meer projecten bekijken van SUNS Tuinmeubelen?