Ibiza villa, Yolanthe en Wesley Sneijder, Ibiza, Te huur, Villa, Luxe, High-end, Ibiza stijl, Exterieur, Tuin, Uitzicht, Zeezicht, Zee, Buddha, Pool, Zwembad

Ibiza villa van Yolanthe & Wesley Sneijder te huur

Tussen de €10.000,- & €30.000,- is deze villa even van jou!

Altijd al gedroomd om in een mega villa te wonen en vooral in een villa van bekende Nederlanders? Dan is dit nu wellicht je kans.  Yolanthe en Wesley Sneijder zijn de bezitters van een prachtige villa op Ibiza, waar ze beide momenteel weinig gebruik van maken. Beide carrieretijgers zijn te druk om de villa veel te bezoeken dus heeft de familie Sneijder besloten om de gigantische villa te huur aan te bieden. The Art of Living Online neemt je mee in de sferen van Ibiza. Sit back and relax en raak geïnspireerd van het sfeerfilmpje en sfeerbeelden. Zie jij jezelf al met een coctail aan de bar om vervolgens in een van de 3 jacuzzi’s te relaxen?

Luxe op Ibiza

Ibiza is een eiland met veel mogelijkheden: van verschillende feesten tot hippiemarkten, van prachtige stranden tot yogaclasses. Het is een echte vakantiebestemming die nog steeds aan het groeien is. Er hangt over heel het eiland een soort van magie. Je wordt betoverd door de mooie natuur en de heerlijke ontspannen sfeer. Niet gek dat de fam. Sneijder voor Ibiza heeft gekozen.

Ibiza villa, Yolanthe en Wesley Sneijder, Ibiza, Te huur, Villa, Luxe, High-end, Ibiza stijl, Keuken, Eettafel

Ibiza villa, Yolanthe en Wesley Sneijder, Ibiza, Te huur, Villa, Luxe, High-end, Ibiza stijl, Eettafel, Eetkamer

De villa is beschikbaar voor max. 22 gasten

De gehele villa is compleet in de herkenbare ‘Ibiza stijl’. In de villa vind je verschillende faciliteiten die je niet zomaar in elk huis zal vinden. Het begint bij 11 slaapkamers, waarbij 7 badkamers horen, 4 keukens, 3 salons, 2 bioscopen waarvan er een binnen te vinden is en de ander vind je buitenshuis. Ook vind je er een ‘privé-discotheek’, een gym en of het nog niet genoeg is, beschikt de immense villa ook nog over 2 bars, 3 verschillende jacuzzi’s en een heerlijk zwembad. De villa met al haar faciliteiten is geschikt voor maar liefst 22 gasten.

Ibiza villa, Yolanthe en Wesley Sneijder, Ibiza, Te huur, Villa, Luxe, High-end, Ibiza stijl, Badkamer, Douche

Ibiza stijl

Zoals al eerder werd benoemd, is de gehele villa gerealiseerd in de prachtige Ibiza stijl. De basiskleur van de villa is wit, door middel van verschillende details en accessoires wordt er kleur toegevoegd. Het is een ontzettende warme en huiselijke sfeer die je vindt in deze villa. Het ultieme gevoel van ontspanning en vakantie.

Ibiza villa, Yolanthe en Wesley Sneijder, Ibiza, Te huur, Villa, Luxe, High-end, Ibiza stijl, Authentieke deur, Details

Prijskwaliteit

Aangezien het een optrekje is van 2 BN’ers hangt ook aan deze huurwoning een aardig prijskaartje. De prijs weten we niet precies, maar bronnen vermelden dat je moet rekenen tussen de €10.000,- en €30.000,- per maand. Maar zoals je kan zien, krijg je daar ook ontzettend veel voor terug!

___

Tekst: Cia van de Ven | Intro: Sarah Watts

Beeld: Vimeo

 

Bronnen: