Iconische, luxe kranen | Vola 

De designliefhebbers en kenners van het Deense merk VOLA weten dat  dit  gerenommeerde merk een zeer ruim aanbod heeft in luxe kranen, douches, accessoires en handdoekwarmers in een tijdloos design van zeer hoogwaardige kwaliteit. Maar dat alle items leverbaar zijn in 27 verschillende kleuren, waaronder 8 PVD-coatings, is misschien wat minder algemeen bekend. Uiteraard blijven kleuren als chroom, geborsteld rvs en matzwart onverminderd populair, maar sinds de komst van PVD-coatings worden deze steeds vaker toegepast.  Dit betekent voor diezelfde designliefhebbers en kenners dat de mogelijkheden oneindig zijn geworden! 

Adequaat productieproces

PVD is een zeer sterke coating, welke een prachtig gladde laag geeft die niet oxideert en bestand is tegen de meeste schoonmaakmiddelen.  Bovendien is het productieproces van deze luxe kranen zeer milieuvriendelijk. VOLA maakt de PVDcoatings op dezelfde manier zoals het hele assortiment wordt gemaakt: met een combinatie van Scandinavisch vakmanschap en de nieuwste technologie. Ditwordt gedaandoor een toegewijd team vanmedewerkers,dattrots is alleen de beste kwaliteit tefabriceren, in de eigen fabriek in Denemarken. Het productieproceswordt dusvan A tot Zzelf in de hand gehouden en gecontroleerd.  

vola, luxe kranen, iconisch, design, Scandinavisch

De mogelijkheden

Het toepassen van PVD-coatings op luxe kranen heeft geresulteerd in acht prachtige kleuren: glanzend, diep en geborsteld zwart (gunmetal), glanzend en geborsteld koper, glanzend en geborsteld goud en glanzend nikkel. Dat naast de wastafel-, bad- en douchekranen ook alle accessoires en zelfs de handdoekwarmer in zo´n bijzondere afwerkinggeleverd kunnen worden, levert de meest wonderschone sanitaire ruimtes op waarin luxe en elegant design de boventoon voeren en alle elementen harmonieus op elkaar zijn afgestemd.Deze producten worden vaak toegepast bij het realiseren van exclusieve wellnessruimtes, zowel bij de particulier als voor de zaak. Op de website van Vola is een portfolio in te zien waar ze laten zien met welke toparchitecten over de hele wereld ze al een samenwerking mee zijn aangegaan. 

vola, luxe kranen, iconisch, design, Scandinavisch

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Vola

____

Meer projecten bekijken van Vola?


Vola, uitgelicht blog

Vola

“Kranen en accessoires in tijdloos en Scandinavisch design.”

__
Meer informatie over Vola?