VDH&VD, ijsselsteentjes, landelijk karakter, Chateau Carreau

  • Van den Heuvel en Van Duuren
  • Terheijdenseweg 469 (magazijn/showroom)
  • 4825 BK Breda
  • Contact
  • Tel. nr: 076-3030554
  •  

IJsselsteentjes als vloer | Van den Heuvel & Van Duuren

De keuken in deze prachtige woning moest een bijzondere keuken worden. De keuken met eikenhout dat loopt in een verticaal patroon was de basis; de vloer moest passen bij dit exclusieve, landelijke karakter. De bewoners lieten hun oog vallen op IJsselsteentjes van Chateau Carreau. Het visgraatverband maakt van zowel deze vloer als de gehele keuken een kunstwerk! Chateau Carreau is een handgemaakt product dat exclusief geleverd wordt door Van den Heuvel & Van Duuren.

Praktisch én mooi

De ijsselsteentjes van Chateau Carreau is een cementgebonden IJsselsteentje met een dikte van 8-10 mm die geleverd wordt in verschillende grijze en beige tinten. De IJsselsteentjes werden verwerkt in een zogenaamd visgraatverband, om extra dynamiek in de ruimte te brengen. En om de vloer mooi af te werken zijn de plintjes gemaakt van plavuisjes uit dezelfde serie van Chateau Carreau. Deze vloer is na verwerking behandeld met een dallenwas. Hierdoor is de toplaag van de vloer beschermd tegen vuil en vocht. Deze vloer bewijst dat een mooie, ruwe vloer ook gewoon heel praktisch kan zijn, zeker in een royale leefkeuken als deze!

Meer over Van den Heuvel en Van Duuren

Dit mooie bedrijf is op het gebied van natuursteen en exclusieve keramiek een gevestigde vakspecialist. Het bedrijf is de perfecte partij om in te schakelen voor verschillende soorten projecten. Doordat ze voldoende kennis in huis hebben, een team met echte vakspecialisten en eigen import kunnen ze jou van het begin tot het einde begeleiden. Niet alleen kan deze partij jouw prachtige natuursteen of keramiek leveren, ze hebben ook de capaciteit om de materialen te verwerken. Met 150 jaar ervaring van vader op zoon, kan je het leggen/zetten van dit exclusieve materiaal met een rustig hart aan dit bedrijf over laten. Zij zullen met uiterste precisie kwalitatief te werk gaan, zodat het eindresultaat altijd goed is.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Van den Heuvel & Van Duuren

____

Van den Heuvel en van Duuren, natuursteen, keramiek, natuursteen zetten, natuursteen binnen, natuursteen buiten, the art of living

____

Meer projecten van Van den Heuvel & Van Duuren bekijken?