IJzeren toegangspoort leidt tot schitterend taalconcept

Kunst- Siersmederij Rein Tupker & ZN

Bij een woning met een imposant in- en exterieur hoort natuurlijk ook sierlijk hekwerk en een royale toegangspoort. Daarom schakelden de bewoners het expertise van Rein Tupker in. Zij staan bekend om de meest uitlopende projecten waarbij zij hun klanten steeds weer weten te verrassen. Dit komt doordat zij alles met de hand vervaardigen en daardoor nauwsluitend maatwerk kunnen leveren. Ook in dit geval wisten zij een bijzondere bijdrage te leveren aan het eindresultaat van de woning.  

Het eerste aanzicht 

Zodra je aan komt rijden word je meteen betoverd door het aanzicht van de villa. De toegangspoort is daar medeverantwoordelijk voor. De poort zorgt ervoor dat je een bepaalde verwachting krijgt, naar de rest van het huis. De toegangspoort, looppoort en het vaste hekwerken zijn in perfecte harmonie met de villa. Dit komt door de donkere kleuren, de vormen en het materiaal waarvan het hek is gemaakt. Daarnaast werd gekozen voor witte poerden die perfect passen bij het exterieur en een mooi contrast vormen met het donkere hekwerk. Ook werd gekozen voor sierlijke toevoegingen in het vaste hekwerk, zodat het ontwerp nog eleganter wordt.  

In het interieur 

Naast de toegangspoort en de omheining realiseerde Rein Tupker ook nog andere elementen voor deze prachtige woning. Zij plaatsten een balkonhek in dezelfde stijl en hetzelfde ijzer werd verwerkt in het interieur van de woning. De statige trap kreeg bijvoorbeeld een bronzen leuning met gesmede krullen. Het hekwerk draagt dan ook bij aan het uiteindelijke totaalconcept van de schitterende villa.  

Toegangspoort, hekwerk, Rein Tupker

Meer over Rein Tupker 

Rein Tupker is een bedrijf dat bekent staat om zijn meest uiteenlopende projecten. Ze smeden brons, ijzer, messing en aluminium naar de wens van hun klanten. Alle producten die zij leveren zijn volledig met de hand vervaardigd en om die reden wordt altijd maatwerk gecreëerd. De kennis, kunde en ervaring waarover Rein Tupker beschikt is onbeperkt en daarom gaan ze geen projecten uit de weg. 

Editor: Media team

Datum: 06-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Rein Tupker