Cardok, autoliften, praktisch, imposant

  • CARDOK Benelux
  • Noordervaart 43
  • 2200 Herentals Belgium

Imposante en praktische autoliften | CARDOK

Een gebrek aan voldoende parkeerruimte is vaak een doorn in het oog voor autofanaten. Met deze insteek ging CARDOK op zoek naar een unieke oplossing om auto’s op een intelligente en veilige manier te ‘verstoppen’, zodat een voorbijganger niet kan raden wat er zich onder de grond afspeelt. CARDOK is een Zwitsers bedrijf dat sinds 2005 high-end parkeeroplossingen ontwikkelt voor de echte autoliefhebber. Samen met een gespecialiseerd team wordt aan de hand van jouw wensen en behoeften gekeken naar perfect passende autoliften die volledig passen bij jouw persoonlijke situatie.

Compact parkeren

De originele CARDOK Multi biedt ruimte voor twee wagens en beschikt over voldoende vermogen voor ieder type auto. Zo is het mogelijk om uw schitterende autocollectie op een makkelijke en veilige wijze te parkeren en weer te vertrekken. CARDOK biedt een fantastische manier om behoorlijk wat ruimte te besparen.

Volledige camouflage

Een esthetische en kwalitatieve oplossing met een wauw-effect voor het parkeren van uw auto? CARDOK biedt de mogelijkheid om uw garage en parkeermogelijkheden optimaal te camoufleren en te beschermen. Het personaliseren door middel van maatwerk speelt een belangrijke rol bij CARDOK. De autoliften ontzorgen jou namelijk zo goed mogelijk en sluiten perfect aan bij jouw levensstijl. De specialiteit van CARDOK ligt dan ook bij het ontwikkelen van een bijzondere autolift op maat en wensen van de klant.

Maatwerk en kwaliteit van de bovenste plank

De standaard CARDOK autolift wordt vaak voorzien van verschillende opties, waardoor CARDOK zich heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van maatwerk en kwaliteit. Het is te vergelijken met een maatpak, maar voor de echte autoliefhebber is dit meer dan dat. Een ‘secret parking’ zorgt voor een slimme parkeeroplossing die indien gewenst in verbinding staat met uw ondergrondse kelder voor een optimale vorm van gemak en veiligheid!

Hedendaags design

De hedendaagse technieken zorgen ervoor dat deze manier van parkeren mogelijk is en op een veilige manier in zijn werk kan gaan. Er wordt als het ware een geheime toegang gecreëerd tot de ondergrondse garage door de plaatsing van een CARDOK autolift. Het dak van de autolift wordt afgewerkt met natuurlijke materialen die aansluiten bij het tuindesign, waardoor het voor een voorbijganger moeilijk te zien is dat er zich een autolift onder de grond bevindt.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Cardok

_____

_____

Meer projecten bekijken van Cardok?