Imposante villa met moderne twist en royale woonkeuken

NOW.A Design Studio

Het jonge team van NOW.A Design Studio wordt gerund door architect Philip Eskes, die zijn ontwerpstudio oprichtte vanuit een passie voor het creëren van kwalitatief hoogwaardige en tijdloze leefomgevingen. Exterieur en interieur dienen hierbij op elkaar aan te sluiten en elkaar te versterken. De ontwerpstudio houdt zich bezig met zowel nieuwbouw-, renovatie- als transformatieprojecten voor particuliere opdrachtgevers en institutionele projecten. Met NOW.A Interiors, door Eskes samen met Lisanne Den Breejen opgericht, biedt de studio een concept voor geïntegreerde architectuur en interieur. Desgewenst verzorgt NOW.A ook de bouwbegeleiding, waardoor zij een totaalconcept neerzet voor haar opdrachtgevers.


Exterieur

Woonkeuken, modern interieur, NOW.A Design Studio

Leveranciers van het exterieur

Terrasverwarming

HEATSTRIP®

Architect

NOW.A Design Studio

Louvredaken

Livium BV

Geborgenheid

Op een Noord-Hollands perceel, voorheen bebouwd met kassen, staat tegenwoordig een imposante villa. De bewoners gaven NOW.A design Studio de opdracht om hun droomhuis te bouwen in deze waterrijke omgeving. “Voorop stond het creëren van een royale, rietgedekte villa waar de schitterende omgeving optimaal beleefd kan worden,” vertelt architect Philip Eskes. Dat is heel goed gelukt: de woning met vier royale etages heeft veel daglicht en lange, weloverwogen zichtlijnen, die de onderlinge verbinding tussen de verschillende ruimtes én tussen interieur en exterieur garanderen. “Bij de indeling van een huis vind ik het belangrijk dat de bewoners uiteindelijk geborgenheid voelen, hoe groot het huis ook is. Door het creëren van verschillende, niet al te grote ruimtes, kunnen we dat realiseren.”


Interieur

Woonkeuken, modern interieur, NOW.A Design Studio

Leveranciers van het interieur

Keuken

Culimaat BV

Kokendwaterkraan

Quooker

Eetkamerstoelen

Keijser&Co

Interieur

Master Totaalinrichting

Lift

Viking Liften

Leren wandbekleding

Alphenberg Leather

Luxe woonkeuken

De imposante, lichte entree, gelegen in het midden van de woning, leidt aan de ene kant naar de bij- en woonkeuken en aan de andere kant naar de living en de tv-kamer. De langgerekte vorm van de royale woonkeuken benadrukt de ruimtelijkheid van de villa, waarbij de lange doorzichten naar buiten, speels worden onderbroken door prachtige verlichtingsarmaturen. De luxe, vernuftig ontworpen keuken is illustratief voor het hoge niveau dat is neergezet voor deze prachtige villa.


Bovenverdieping

Woonkeuken, modern interieur, NOW.A Design Studio

Leveranciers van de bovenverdieping

Badkamerkranen

Hotbath

Verlichting

Maretti Lighting

Royale verdiepingen

De eerste verdieping is bereikbaar via de riante trappen in de entree of via de lift. Hier bevindt zich een logeerkamer met badkamer en walk-in-closet en wasruimte. De masterbedroom heeft een hotelchique sfeer en een adembenemend uitzicht op de tuin en het aangrenzende water. De volgende etage heeft een aantal ruime slaapkamers met een grote badkamer. Via een trap en een dakraam kom je op het dak waar verrassend genoeg een jacuzzi staat. Vanaf deze plek is de waterrijke omgeving aan de achterzijde en voorzijde van de villa in al haar schoonheid te aanschouwen.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 28-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Sanne Bender

Fotografie: Jurrit van der Waal

Fotografie: Andries van der Ree