Imposante villa met riante ramen en bijzondere toegangspoort

DJS Hekwerken

Een huis aan het water heeft zo zijn charmes, maar er komt ook erg veel bij kijken. Je riskeert meer inkijk, zeker wanneer je kiest voor riante ramen, evenals schade door wateroverlast. Daarom is het belangrijk doordacht te werk te gaan en met een goed ontwerp te komen. Gelukkig werd dit door de architecten ingezien en wisten zij een bijzondere villa, met grote ramen, te creëren die bij het eerste aanzicht al een bijzondere indruk achter weet te laten. Dit begint al bij de prachtige toegangspoort, van DJS Hekwerken. 

Het exterieur  

Het exterieur van deze woning kenmerkt zich door strakke lijnen, riante ramen en een fantastisch puntdak. Hierdoor doet de villa modern en toegankelijk aan. De omliggende tuin doet daar nog een schepje bovenop en zorgt ervoor dat alle aandacht op de villa komt te liggen. Daarnaast loopt het groen van de tuin op mooie wijze over in het blauw, van het aangrenzende water. Het is dan ook goed te zien dat overal over na werd gedacht, werkelijk alles klopt tot in de kleinste details.  

Bijzondere toegangspoort 

Een van deze details is de bijzondere toegangspoort van DJS Hekwerken. Het bijzondere patroon van het hek, de kleur en de keuze van het materiaal passen perfect bij het exterieur van de woning. Daarnaast is de poort automatisch te bedienen en wordt op eenvoudige wijze toegang verleent tot het perceel. Er valt dan ook te stellen dat goed gekeken is naar de functie van kavel en de esthetische aspecten die daarbij horen.  

Meer over DJS Hekwerken 

Om tot dit fenomenale resultaat te komen werd DJS Hekwerken ingeschakeld. Zij hebben jarenlange ervaring en weten daarom precies wat nodig is om meest bijzondere hekwerken te realiseren. Zij ontwerpen, maken en monteren de meest uiteenlopende poorten middels klassieke ambacht en moderne technieken. Door deze unieke werkwijze te combineren met oog voor detail weet het bedrijf keer op keer te verbazen.  

Editor: Media team

Datum: 18-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten

Fotografie: Peter Baas