• Buytengewoon Tuinontwerp
  • Veenweg 66
  • 8075 PS Elspeet

Imposante wellnesstuin met zwembad | Buytengewoon Tuinontwerp 

Midden in het groen is recent deze woning verrezen. Zowel de voortuin als de achtertuin is ruim. De bomen in de omgeving  zijn enerzijds een uitdaging, maar geven anderzijds direct een bepaalde beslotenheid en volwassen uitstraling. Buytengewoon Tuinontwerp kreeg de opdracht om van de tuin een wellnesstuin te maken, inclusief zwembad! 

Groene uitstraling 

De voortuin moet functioneel worden ingericht: een ruime parkeermogelijkheid, een trampoline en een chique entree. De achtertuin dient een besloten karakter te hebben, ook vanwege de wens voor een zwembad metwellnessruimte. Het geheel moest een groene uitstraling en diverse zitgelegenheden hebben. Het zwembad heeft een hoofdrol gekregen, maar is deels op een subtiele manier aan het zicht onttrokken. Dewellnessruimtesluit direct aan. Gazon en beplantingen zorgen jaarrond voor veel groenbeleving. De achter-, zij- en voortuin zijn met organische lijnen aan elkaar verbonden voor dat complete plaatje. Dit geheel is een prachtige wellnesstuin geworden waar genieten en rust centraal staan. 

Meer over Buytengewoon Tuinontwerp

Buytengewoon biedt een totaalconcept als het gaat om tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Hierdoor is het gemakkelijk om alles in één hand te houden, van ontwerp tot oplevering. Geen enkele uitdaging is te groot voor het bedrijf dat buitengewone tuinen maakt, of u nou een grote of kleine tuin hebt. Vaak zijn er al wensen of ideeën, maar heeft de klant geen enkel idee hoe dit gerealiseerd kan worden tot een stijlvol en praktisch tuinontwerp. Bij Buytengewoon is het mogelijk om alles van ontwerp tot oplevering te regelen. Met vakkundig personeel worden de meest bijzondere tuinen gerealiseerd en komen dromen tot leven. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Buytengewoon Tuinontwerp

___

 

Sfeervolle tuin, Buytengewoon Tuinontwerp, gezelligheid, openhaard, tuindesign, tuinmeubelen, tuinverlichting

___

Meer projecten bekijken van Buytengewoon Tuinontwerp?