previous arrow
next arrow
Slider

In Het Woonhuis | Interieur ontwerpen

Interieur ontwerpen is geen beroep maar een passie voor In Het Woonhuis. Vanuit een prachtig pand in Naaldwijk heeft Mariska Timmermans en haar team al veel projecten gerealiseerd. Voor particulieren en bedrijven wordt vanuit die passie altijd gestreefd naar het perfecte interieur. Ieder ontwerp is custom made. Vanuit de kunst om te luisteren worden de wensen en voorkeuren van de opdrachtgever in het ontwerp verwerkt. Aangevuld met de specifieke kennis en jarenlange ervaring wordt hierdoor een optimaal resultaat behaald.

In Het Woonhuis verzorgt ook de gehele realisatie van het project. Samen met specialisten op ieder vakgebied wordt het ontwerp uitgevoerd. De opdrachtgever heeft hierdoor maar één aanspreekpunt, minder zorgen en beslissingen kunnen snel genomen worden. Interieur moet persoonlijk zijn, zodat de bewoners zich prettig en aangenaam voelen in de woning. De materialen moeten mooi bij elkaar aansluiten en voldoen aan de persoonlijke voorkeur van de klant.

___

Alle interieur ontwerpen bekijken?

Landelijk interieur

Dit landhuis kreeg een landelijk interieur. In het Woonhuis combineerde rustige kleuren, natuurlijke materialen en Belgisch hardsteen. Zo kreeg deze woning een interieur wat het verdient.

Sportief interieur

Een clubhuis werd door In het Woonhuis omgetoverd in een sfeervolle ontmoetingsplek met een sportief interieur.

Modern klassiek interieur

In het Woonhuis laat de nieuwe scheidingswand naadloos opgaan in het interieur. Door te werken met neutrale en rustige kleuren is deze woonkamer een fijne plek in de woning.

 

in het woonhuis, interieur ontwerpen, interieur design

Mariska Timmermans


“Wij zijn pas tevreden als u dat bent”

 

___

Contact gegevens
  • In Het Woonhuis
  • Prinses Julianastraat 23
  • 2671 EH Naaldwijk


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 16 | okt | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Label31

Label31


Label31 is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en product design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media