previous arrow
next arrow
Slider

in-lite

in-lite is een jong, Nederlands bedrijf dat toonaangevende LED-buitenverlichting ontwerpt, produceert en verkoopt. De producten zijn te koop via een selectief netwerk van distributeurs, dealers en tuinprofessionals in verschillende landen.

Unhide your garden

in-lite is al 20 jaar meer dan een buitenverlichtingmerk. Het is een bedrijf met een echte missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit wordt gedaan door mooie buitenlampen te ontwikkelen, maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte.

Duurzaam

Bij in-lite wordt al meer dan 20 jaar lang gewerkt aan de missie om duurzame verlichting buiten bijzonder te maken. Omdat het team wil dat iedereen optimaal kan genieten van in-lite buitenverlichting, nemen zij de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor het milieu, de mens en de maatschappij.

Professionals

Een uitgebreid selectief netwerk aan partners en hoveniers hebben precies dezelfde missie als in-lite. Deze professionals worden door het bedrijf zelf getraind in de showtuin en geïnspireerd met bijzondere lichttoepassingen. Samen wordt van iedere buitenruimte een unieke plek gemaakt waar het voor de opdrachtgever volop genieten is.

____

Meer projecten van in-lite bekijken?

 

 

 

 

 

  • |

Tuin met waanzinnige designverlichting

Het vooraanzicht van deze magnifieke, strakke villa is waanzinnig; zeker wanneer de avond valt. Designverlichting is een uniek onderdeel van de buitenruimte. Ze zorgt voor magie en meer mogelijkheden, zodat je ook in de avond van de tuin kunt genieten.

Buitenverlichting tot in detail

Beroemd inspirator Trent Shelton heeft een mantra die probleemloos op een mooie tuin te leggen is: Plant the seed, trust the process. Als je dit simpel wil vertalen, komt de boodschap erop neer dat een tuin realiseren veel investering en aandacht vereist, wat kan leiden tot een prachtig resultaat.

Wonen in Ibiza stijl

Ooit lag hier een golfbaan, maar die was al tijden niet meer in gebruik. De gemeente besloot de grond te verkavelen. Dit perceel is prachtig gelegen aan de rand van een Brabants bos. Een ondernemend echtpaar kwam als winnaar uit de bus. Een lange oprijlaan omzoomd met oude bomen leidt naar een villa waar comfort de boventoon voert. En waar aan het zwembad de Ibiza stijl nooit ver weg is.

Exclusief lichtplan

Bij het ontwerpen van een lichtplan zijn eigenlijk drie elementen van belang: contrast, kleur en afstand. Het mooiste effect ontstaat door het contrast tussen licht en donker. Vaak is een lichtplan er dan ook op gericht om hier en daar wat uit te lichten.

Charmante moderne tuin

De simpele oplossing ligt in je eigen achtertuin, namelijk een verlichte moderne tuin zodat je zowel overdag als in de avond je eigen plekje hebt. De prachtige tuinverlichting die de juiste sfeer weet neer te zetten hier komt van in-lite.

Tijdloos buitengenot met prachtige sfeerverlichting

Wetenschappelijk onderzoek toont het belang van tijd buiten doorbrengen aan: het zorgt onder andere voor stressvermindering. Ook scherper en creatiever denken en een betere mentale gezondheid zijn voordelen van tijd buiten doorbrengen. En hiervoor hoef je geen grote acties te ondernemen.

Adembenemende groene tuin

Bij een aanschouwing valt het wellicht snel op dat de charme van de groene tuin te danken is aan het weldoordachte lichtplan. De subtiliteit van het licht is met finesse aangebracht en de accenten zijn genuanceerd gelegd. Dit voorbeeld van het talent van in-lite is fantastisch.

Zweedse tuin met tuinspots

Dat schoonheid universeel is, blijkt meteen uit dit prachtige voorbeeld waar vooral de tuinverlichting van in-lite tentoongesteld wordt. Tijdens het ontwerp en de aanleg van deze prachtige tuin is hard gewerkt aan het realiseren van een rustgevende tuin met de juiste accenten.

Prachtig verlichte bostuin

Deze bijzondere woning staat op een prachtige locatie in Zeist. Vanuit de tuin kijken de bewoners overdag uit op een prachtige bospartij. Het was dan ook duidelijk dat er een tuin moest komen die perfect past in deze natuurlijke omgeving. Zij riepen hulp in van Heart for Gardens die samen met in-lite lab een bostuin creëerde die niet alleen overdag, maar ook ’s avonds natuurlijk en magisch is.

Hoogwaardige tuinlampen

Een mooie tuin maakt je huis helemaal af. Maar wat maakt jouw mooie tuin dan helemaal af? Echte liefhebbers vinden de tuin vaak in de avond op zijn mooist, omdat je dan prachtige accenten kan leggen met licht. De tuinlampen van in-lite is van kwalitatief Nederlands design.

Eersteklas tuinverlichting

Exclusiviteit zit hem in de details. Wanneer je tuinverlichting wil aanschaffen voor je high-end woning en tuin, rijd je niet even langs de bouwmarkt. Als je dit goed wil aanpakken, schakel je een professional in. De vertrouwde expert op dit gebied in Nederland is in-lite.

in-lite, logo, buitenverlichting

in-lite


“We zijn een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken.

 ___

Contactgegevens:

  • in-lite design B.V.
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem


Web editor: Media team     |

Datum: 25 | feb | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media