in lite outdoor lighting
in lite outdoor lighting
in lite outdoor lighting
in lite outdoor lighting
in lite outdoor lighting
in lite outdoor lighting
in lite outdoor lighting
previous arrow
next arrow
Slider

in-lite

in-lite is een jong, Nederlands bedrijf dat toonaangevende LED-buitenverlichting ontwerpt, produceert en verkoopt. De producten zijn te koop via een selectief netwerk van distributeurs, dealers en tuinprofessionals in verschillende landen.

Unhide your garden

in-lite is al 20 jaar meer dan een buitenverlichtingmerk. Het is een bedrijf met een echte missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit wordt gedaan door mooie buitenlampen te ontwikkelen, maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte.

Duurzaam

Bij in-lite wordt al meer dan 20 jaar lang gewerkt aan de missie om duurzame verlichting buiten bijzonder te maken. Omdat het team wil dat iedereen optimaal kan genieten van in-lite buitenverlichting, nemen zij de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor het milieu, de mens en de maatschappij.

Professionals

Een uitgebreid selectief netwerk aan partners en hoveniers hebben precies dezelfde missie als in-lite. Deze professionals worden door het bedrijf zelf getraind in de showtuin en geïnspireerd met bijzondere lichttoepassingen. Samen wordt van iedere buitenruimte een unieke plek gemaakt waar het voor de opdrachtgever volop genieten is.

____

Meer projecten van in-lite bekijken?

  • |

 

Tuin met waanzinnige designverlichting

Het vooraanzicht van deze magnifieke, strakke villa is waanzinnig; zeker wanneer de avond valt. Designverlichting is een uniek onderdeel van de buitenruimte. Ze zorgt voor magie en meer mogelijkheden, zodat je ook in de avond van de tuin kunt genieten.

Buitenverlichting tot in detail

Beroemd inspirator Trent Shelton heeft een mantra die probleemloos op een mooie tuin te leggen is: Plant the seed, trust the process. Als je dit simpel wil vertalen, komt de boodschap erop neer dat een tuin realiseren veel investering en aandacht vereist, wat kan leiden tot een prachtig resultaat.

in-lite, logo, buitenverlichting

in-lite


“We zijn een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken.

 ___

Contactgegevens:

  • in-lite design B.V.
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem


Web editor: Media team     |

Datum: 25 | feb | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Bruizt B.V.


Bruizt is een kwaliteitsmerk op het gebied van gietvloeren, betonlook vloeren en design badkamers…

De Opera Domotica


De Opera Domotica is al meer dan 20 jaar een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media