previous arrow
next arrow
Slider

Indivipro

Indivipro is een internationale groothandel en importeur van raamdecoratie waaronder Nature Deco en Lutron. Het bedrijf beschikt over een eigen atelier in Twente waar een groot deel van het assortiment te bezichtigen is. Met het eigen atelier en team van gespecialiseerde mensen kan het bedrijf ieder project in binnen of buitenland realiseren.

Bekende designers

Het bedrijf heeft een aantal exclusieve stoffen laten ontwerpen door bekende Nederlandse designers. Onder andere Marcel Wolterinck en Francois Hannes hebben meegewerkt aan de collectie van Indivipro. Daarnaast werkt het bedrijf samen met een befaamde Italiaanse weverij, die uitsluitend het topsegment bedient. Merken als Armani en Missoni zijn hier kind aan huis.

Maatwerk

Nagenoeg alles wordt vanuit het eigen atelier op maat gemaakt. Dankzij diverse investeringen in machines en vakkundig personeel is het uitgegroeid tot een volwaardig atelier waar de wensen van de klant werkelijkheid worden. In opdracht van klanten maakt het bedrijf ‘custom made’ producten die iedere keer weer een uitdaging vormen. Met diverse unieke onderdelen worden prachtige eindproducten gecreëerd.

Carpetlinq

Carpetlinq is in 2014 opgericht en is onderdeel van Indivipro. Hiermee breidt het bedrijf het assortiment uit naar tapijten en karpetten. Nagenoeg alle kleden worden op maat gemaakt. Moderne techniek gaat hand in hand met ambachtelijke methodes om te komen tot unieke designs die passen bij ieder interieur.

___

Meer projecten bekijken van Indivipro?

 

  • |
  • |

 

Raambekleding van topkwaliteit

Een soort statement van moderne architectuur met een warme woonsfeer, die verwondert en tegelijkertijd ook aanvoelt als een thuis. Dit prachtige buitenplaatje moest vertaald worden naar binnen toe, letterlijk via de ramen middels exclusieve raambekleding van Indivipro.

High-end raamdecoratie

Indivipro is een internationale groothandel, importeur van Nature Deco en Lutron en beschikt over een eigen, volwaardig atelier dat aan alle wensen van de klant kan voldoen dankzij diverse investeringen in machines en vakkundig personeel. Op het gebied van raamdecoratie kunnen zij architecten en ontwerpers volledig ontzorgen.

Stijlvolle gordijnen

Een huis als dit met gegronde sterallures verdient uiteraard ook gordijnen uit hetzelfde exclusieve segment. Indivipro is de beste internationale groothandel en importeur van raamdecoratie van onder andere Nature Deco en Lutron. Het bedrijf beschikt over een eigen atelier in Twente waar een groot deel van het assortiment te bezichtigen is.

Exclusieve raambekleding

In dit project zijn ontelbaar veel specialisten samengekomen om allemaal hun beste producten te kunnen tonen. De showroom staat op naam van Alphenberg, maar Indivipro heeft ook zeker daar een handtekening achtergelaten middels hun raambekleding.

 

Indivipro, raamdecoratie, gordijnen, maatwerk

Indivipro


“In opdracht van klanten maken wij ‘custom made’ producten die iedere keer weer een uitdaging vormen.

 ___

Contactgegevens:

  • Indivipro Netherlands
  • Vonderweg 39
  • 7468 DC Enter


Web editor: Media team     |

Datum: 20 | nov | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media