badkamermeubels, duravit, badkamer, the art of living

  • Duravit
  • Ruwekampweg 2
  • 5222 AT ‘s-Hertogenbosch
  • Contact
  • Tel.: 073 613 1970

Indrukwekkend assortiment badkamermeubels | Duravit

Duravit introduceert een compleet nieuwe badkamercollectie: D-NEO. Het is een indrukwekkend assortiment badkamermeubels dat met vier uiteenlopende stijlen alle ruimte biedt om je persoonlijkheid door te laten schijnen. Minimalisme, monochroom, boho en pop. De nieuwe D-Neo-serie van Duravit, bestaande uit keramiek, meubels, ligbaden en kranen, is ontworpen door de Belgische Bertrand Lejoly. Dankzij zijn jarenlange ervaring als ontwerper voor architectenbureaus heeft hij zijn opgedane kennis kunnen gebruiken om het volledige interieur palet te creëren: van meubels en sanitair tot verlichting en accessoires.

badkamermeubels, duravit, badkamer, the art of living

Stijl 1: Minimal

Spreekt een minimalistische interieurstijl jou aan? Dan passen de badkamermeubels uit de badkamerstijl ‘minimal’ helemaal bij jou. Kenmerkend zijn de zorgvuldig aangebrachte accenten zoals de asymmetrische wastafel, de karakteristieke omlopende rand en de ergonomisch gevormde handgreep met diamantzwart oppervlak. Samen zorgen ze voor een prachtig harmonieus geheel. De asymmetrische wastafel is de blikvanger van D-Neo. De onderkast van de wastafel biedt met open leggers en een schuiflade veel opbergruimte.

badkamermeubels, duravit, badkamer, the art of living

Stijl 2: Monochrome

Voor de liefhebbers van de ‘urban look’ met een vleugje kleur, is de stijl ‘monochrome’ de perfecte keuze. Een op elkaar afgestemd kleurconcept geeft overzicht in je ruimte. De monochrome stijl staat dan ook bekend om duidelijke structuur. Dit zie je terug in de vormgeving van de opbergruimte en aflegvlakken. Zelfs in de wat kleinere badkamers creëren de halfhoge kasten van D-Neo voldoende ruimte. Deze stijl is stedelijk, modern en perfect opgeruimd.

badkamermeubels, duravit, badkamer, the art of living

Stijl 3: Boho

De ‘boho stijl’ geeft je badkamer een warme uitstraling. Een heerlijke plek voor het hele gezin met meer dan voldoende opbergruimte. Dankzij het gebruik van organisch ogende items kom je in je badkamer volledig tot rust. Net alsof je op vakantie bent. Om het eenvoudig wat levendiger te maken, vul je jouw ‘boho’ stijl aan met mooie planten.
Na een drukke dag kan je heerlijk tot rust komen in jouw ‘boho’ badkamer. Het inbouwbad van sanitair acryl, met schuin aflopende rugsteun, biedt ultieme ontspanning.

badkamermeubels, duravit, badkamer, the art of living

Stijl 4: Pop

‘Pop’ staat erom bekend jeugdig van karakter te zijn, jong van geest. Deze D-Neo serie straalt moderniteit, leven en energie uit. Bovendien maakt de diversiteit aan kleuren en vormen en de eindeloze inrichtingsmogelijkheden de serie 100% ‘Instagrammable’. Perfect voor iedereen die jong is of zich graag jong voelt. De D-Neo meubelwastafel met een bijpassende onderbouw in mat wit en accessoires in felle kleuren toont het eigentijdse gezicht van het assortiment.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Duravit

____

____

Meer projecten van Duravit bekijken?