Indrukwekkende badkamer met natuurstenen badkamertegels

De Eerste Kamer Badkamers

Een mooie, nieuwe en comfortabele badkamer is een wens die velen koesteren. Bovendien biedt het optimaal wooncomfort en waarschijnlijk wordt jouw woning ook wat meer waard. Toch is het verbouwen van een badkamer niet goedkoop en er moet ook echt tijd voor vrij gemaakt worden. Daarom is het een project dat vaak vooruitgeschoven wordt. Wanneer je dit echter niet doet zal je zien dat een grondige verbouwing uiteindelijk wel de moeite waard is. Van badkamertegels tot een ligbad, je hebt tijdens dit proces alles zelf in de hand. Jouw droombadkamer wordt zo werkelijkheid en je kunt er vervolgens ontzettend lang van genieten. Al helemaal wanneer je een expert inschakelt die samen met jou het hele proces doorloopt. Dat is dan ook de reden dat de bewoners van deze villa een samenwerking met De Eerste Kamer Badkamers aangingen.

Badkamertegels, Badkamers, De Eerste Kamer Badkamers, The Art Of Living

Over De Eerste Kamer Badkamers

De Eerste Kamer Badkamers is een bedrijf dat de meest mooie badkamerontwerpen werkelijkheid laat worden. Dit doen ze door goed te luisteren naar de wensen van hun klanten en deze te combineren met de mogelijkheden die de ruimte biedt en hun veelzijdige assortiment. Het maakt niet uit welke stijl jou aanspreekt het bedrijf weet altijd iets neer te zetten dat zowel persoonlijk als stijlvol is. De badkamers die zij ontwerpen en realiseren zijn voorzien van hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en maatwerk oplossingen. Alles klopt tot in de kleinste details, van de badkamertegels tot de kranen. Deze waanzinnige badkamer is daar het buitengewone bewijs van.

Esthetiek en gemak

De bewoners van deze prachtige woning wensten een badkamer die qua esthetiek en gemak beter bij hun wensen aan zou sluiten. Daarom lieten zij De Eerste Kamer Badkamers een ontwerp maken. Hier waren zij zo enthousiast over dat ze overgingen op de realisatie. Nu genieten zij dagelijks van hun nieuwe badkamer waarin ze volledig kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Dit komt onder andere door de praktische indeling, het gebruik van chique, hoogwaardige materialen en de nette, kwalitatieve afwerking.

Badkamertegels, Badkamers, De Eerste Kamer Badkamers, The Art Of Living

Een ligbad en inloopdouche

Deze ruime, lichte badkamer is voorzien van een half vrijstaand bad met een unieke vorm. De vorm maakt het badkamerontwerp wat speelser en biedt een unieke dimensie. Het bad staat tegen een muurtje dat de scheiding met de ruime inloopdouche vormt. De bovenkant van de afscheiding bestaat uit glas, dit maakt het mogelijk voor de ouders om vanuit de douche de kinderen, in het bad, in de gaten te houden. Bovendien komt zo de aandacht zo nog meer te liggen op de prachtige, groene badkamertegels. Verder heef de inloopdouche een grote hoofddouche, van Hotbath, en twee aparte douchekoppen.

Massief wastafelmeubel

De strakke vorm van het wastafelmeubel biedt een moderne touch. De wastafel bestaat uit massief hout en is maar liefst drie meter lang. De donkere kleur van het hout staat geweldig goed bij de groene kleur van de natuurstenen badkamertegels. Dit natuurlijke kleur- en materiaalgebruik is een combinatie die ontzettend smaakvol oogt. Daarnaast sluiten ook de accessoires perfect bij de wastafel aan. De strakke spiegels, de leuke hanglampen en de kranen maken het geheel helemaal af en zorgen voor een heerlijke ontspannen sfeer.

Badkamertegels, Badkamers, De Eerste Kamer Badkamers, The Art Of Living

Indrukwekkend totaalconcept

Al met al zijn het dus alle verschillende elementen samen die van deze badkamer een indrukwekkend totaalconcept maken. Het begint allemaal bij de basis die gevormd wordt door grijze tegels, de groene badkamertegels van marmer en de witte muren. Dit is verder aangevuld met de praktische elementen zoals het luxe ligbad, de ruime inloopdouche en het mooie wastafelmeubel. Waarna de woonaccessoires en de verlichting zorgen voor de finishing touch. De Eerst Kamer Badkamers heeft dan ook weer prachtig werk geleverd. Laat je er dan ook vooral door inspireren.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 30-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living