Indrukwekkende ensuite badkamer

De Eerste Kamer Badkamers

De dag heerlijk rustig beginnen en op een fijne manier weer eindigen, wie wil dat nou niet? Voor de bewoners van deze schitterende woning ging deze wens in vervulling door in zee te gaan met De Eerste Kamer Badkamers. Het resultaat van deze samenwerking is een badkamer met een rustgevende, warme, luxe uitstraling. Toch ziet de ruimte er niet enkel adembenemend uit, maar is hij ook voorzien van alle hedendaagse comfort. Hierdoor is het een droombadkamer geworden, waar volop van genoten kan worden.  

Badkamer, ligbad, De Eerste Kamer Badkamers, The Art Of Living

Een rustgevende uitstraling  

Het exclusieve badkamerdesign heeft zijn intrigerende uiterlijk te danken aan de combinatie van verschillende bruintinten, chique zwart en een frisse kleur wit. De bruintinten voeren de boventoon waardoor een rustgevende sfeer de overhand heeft. Daarnaast viel de keuze bewust op prachtige marmeren wandtegels, met een bijzondere tekening. Deze tegels in combinatie met stijlvolle verlichting zorgt ervoor dat het geheel authentiek en warm aanvoelt. Werkelijk alle elementen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, waardoor dit waanzinnige eindresultaat kon ontstaan.  

Badkamer, ligbad, De Eerste Kamer Badkamers, The Art Of Living

Hedendaags comfort  

De esthetisch hoogwaardige uitstraling van de badkamer herbergt hedendaags comfort. Denk aan een luxe vrijstaand ligbad, een vrij hangend op maat gemaakt meubel met een mat witte opzetwastafel en een ruime inloopdouche met diverse nisjes waardoor spullen eenvoudig op te bergen zijn. Graag lichten we ook de mooie maatwerk spiegel nog wat verder uit. Dit is een sun-line spiegel met verwarming en verlichting. Het zorgt ervoor dat er keer op keer goed gebruik van gemaakt kan worden.

Meer over De Eerste Kamer Badkamers  

Kortom, De Eerste Kamer Badkamers heeft dromen uit laten komen. Door goed te luisteren naar de wensen van hun klanten werd deze fantastische badkamer realiteit. Maar ook als jij opzoek bent naar een nieuw, smaakvol badkamerdesign ben je bij hen aan het juiste adres. Het bedrijf ontdekt graag met jou de mogelijkheden om dromen uit te laten komen.   

Editor: Media Team

Datum: 20-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living