Indrukwekkende natuursteencollectie met uitmuntende prestaties 

Cosentino

Cosentino is een gerenommeerd bedrijf dat zich toespitst op de productie en distributie van innoverende en hoogwaardige materialen voor toepassing in architectuur en design. De producten die zij realiseren zijn niet enkel van uitmuntende kwaliteit, maar voldoen ook op esthetisch vlak. Een goed voorbeeld daarvan zijn de recent gelanceerde nieuwe kleuren in de Sensa by Cosentino collectie: Nahoa en Maori. Het gaat hier om een kwartsiet en een exotisch graniet met een grensverleggende antivlekbescherming die volledig ontwikkeld is door het team van Cosentino. We vertellen je graag meer over de fantastische prestaties van deze twee producten.

Natuursteen, badkamers, Cosentino, The Art Of Living

Sensa by Cosentino

Dankzij de revolutionaire antivlekbescherming biedt het gehele assortiment van Sensa by Cosentino een hoge mate van bescherming tegen stoffen en zuren, is het krasbestendig en eenvoudig te onderhouden. De behandeling van Sensa is UV-bestendig waardoor het materiaal kan ademen en zijn natuurlijke kleur kan behouden. De behandeling kent tal van voordelen, wat zorgt voor optimaal genot van deze unieke collectie prachtig natuursteen.

Natuursteen, badkamers, Cosentino, The Art Of Living

Ongekende schoonheid

De prestatie van de nieuwe producten weegt niet af tegen de esthetiek. Sensa staat voor uniek natuursteen dat iedere ruimte van een ongekende schoonheid voorziet. Dit komt onder andere door de exclusieve selectie van het natuursteen en de prachtige ontwerpen. Sensa Nahoa is bijvoorbeeld Braziliaans bruin kwartsiet met elegante aders, die zorgen voor een verfijnde uitstraling. Sensa Maori staat daarentegen voor een sereen contrast. Dit komt door de zwarte basis en de chique witte aders. Dit materiaal voorziet in een warme, chique sfeer.

Voor ieder wat wils

De combinatie van overweldigende prestaties en een aangrijpende uitstraling zorgen ervoor dat de Sensa by Cosentino collectie geschikt is voor de meest veeleisende gebruikers en liefhebbers van natuursteen. Door de toevoeging van deze twee nieuwe kleuren biedt de collectie voor ieder wat wils en is er altijd wel een product te vinden dat aansluit bij de wensen van hun klanten. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar hun website.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 24-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cosentino