Beton cire, Bruizt, the art of living

  • Bruizt B.V.
  • Proostwetering 18A
  • 3543 AE Utrecht

Industrieel beton ciré | Bruizt

Wonen in een volledig gerenoveerde oude leerfabriek in Oisterwijk. Klinkt dat niet te gek? De oude fabriek is volledig gestript en opnieuw ingedeeld in een tiental eengezinswoningen. Eén bewoner had de wens om de oude elementen te bewaren en een interieurontwerp te realiseren dat recht doet aan het historische pand. Zo is het betonnen plafond authentiek en bewaard gebleven en heeft Bruizt in deze woning op 3 woonlagen een schitterende beton ciré aangebracht op alle vloeren en in de badkamer. De kleur van het beton ciré ligt dichtbij het welbekende ‘beton’ en hebben ze overal in doorgetrokken. Zo is rust en eenheid gecreëerd, maar het industriële karakter is bewaard gebleven.

Uitgebreid advies

Bruizt is een kwaliteitsmerk op het gebied van gietvloeren, betonlook vloeren en design badkamers. Bij Bruizt hebben ze een enorme passie voor interieur en dat merk je. Ze gaan graag een stapje verder om de klant te  helpen een eenheid te creëren in woningen. Zo geeft Bruizt bijvoorbeeld een uitgebreid kleuradvies en het bedrijf kan ook helpen om meubels te ontwerpen of een volledig badkamerdesign te maken. Deze beton ciré vloer is tot stand gekomen middels een gezamenlijke zoektocht naar de beste optie. Bruizt B.V. gaat tot het uiterste.

Beton cire, Bruizt, the art of living

Het klimaat

Bruizt is zeer betrokken bij het klimaat en het in balans houden van ons ecosysteem. De Bruizt vloer- en wandafwerking is ontwikkeld op basis van natuurlijke materialen. Dat is beter voor het milieu en beter voor jezelf, want de producten zijn ecologisch en schoon van uitlaatgassen. De vloeren van Bruizt zijn tevens zeer warmtegeleidend, waardoor de vloerverwarming een standje lager kan. Dit is beter voor het milieu en meteen goed voor de portemonnee. Zo loop je ook midwinter met genot op je blote voeten over een Bruizt beton ciré vloer.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Bruizt

____

____

Meer projecten bekijken van Bruizt?