Industerieel interieur, StalenDeurenHuys, the art of living

  • StalenDeurenHuys
  • Meistraat 7
  • 2480 Dessel (België)

Industrieel interieur | StalenDeurenHuys

Maak kennis met het nieuwe concept van de nummer één leverancier stalen deuren van Nederland en België: standaard stalen deuren voor een propere prijs. Dit is een unieke kans voor iedereen die dol is op de grootste modetrend die nu gaande is in de interieurbranche. De exclusieve bestsellers, de stalen deuren met de deurgreep op de volledige lengte, zijn met dit nieuwe concept nu voor iedereen beschikbaar. Er zijn op dit moment vijf modellen waar je uit kunt kiezen en deze kunnen eventueel uitgebreid worden met extra zijpanelen. Met deze trend geef je jouw woning een exclusief industrieel interieur.

Verschil met high-end

Het verschil tussen de high-end en custom-made deuren is de prijs. De prijzen van de standaard stalen deuren zijn voordeliger en toch zien de deuren er precies hetzelfde uit als de exclusieve stalen deuren die custom-made zijn. Wanneer je het opmeten en plaatsen van de deur zelf doet of uitbesteedt aan een kennis, wordt een stalen deur een stuk voordeliger. De standaard stalen deuren bestaan dus uit standaardmaten, die u op de website kunt vinden.

Industerieel interieur, StalenDeurenHuys, the art of living

Typen

De standaard deuren zijn verkrijgbaar voor zowel taatsdeuren, schuifdeuren als scharnierdeuren. Als je het inmeten en plaatsen voor eigen rekening neemt, gelden de prijzen exclusief levering, maar inclusief btw vanaf €1.155,-. Hiervoor krijg je vijf jaar garantie op de lak, vloerpomp en het laswerk. De vijf modellen zijn allemaal enkele deuren die van elkaar verschillen door de vakverdeling. Zo is het ene ontwerp zeer symmetrisch verdeeld en het andere juist uitgelijnd naar de zijkant.

Industerieel interieur, StalenDeurenHuys, the art of living

Toch maatwerk?

Het kan zijn dat je tijdens het inmeten erachter komt dat de ruimte je geen andere mogelijkheid laat dan toch het op maat laten maken van stalen deuren. Uiteraard is het altijd mogelijk om hiervoor alsnog een offerte op te vragen. Deze custom-made stalen deuren worden dan geheel op maat gemaakt en de vakmensen nemen dan ook het inmeten en plaatsen jou uit handen.

 

Tekst: Stalendeurenhuys
Fotografie: Stalendeurenhuys

_____

stalendeurenhuys

_____

Meer projecten bekijken van Stalendeurenhuys?


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 28 | apr | 2020


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media