Librije's hotel, Ingrid van der Veen, Hotel, Suite, Interieur, Luxueus hotel, Hotel Zwolle

Ingrid van der Veen

De veelzijdige interieur designer Ingrid van der Veen maakt spraakmakende interieurs voor hotels, restaurants, kantoren en particuliere woningen. Haar werk kenmerkt zich door ruimtes met een levendig kleurenpalet en bijzondere materialen en vormen die samen rust uitstralen.

Spraakmakende interieurs

Ingrid van der Veen maakt als interieur designer de meest spraakmakende interieurs. De projecten die ze realiseert vertellen een eigen verhaal. Ze roepen een gevoel en beleving op, en dat is wat telt voor Ingrid. Haar kracht ligt dan ook echt in het vertellen van verhalen en dat is meer dan alleen de technische aspecten en spullen.

Be BOLD Interiors

Sinds kort heeft Ingrid samen met een compagnon een eigen interieurbureau opgezet aan de Costa Blanca in Spanje. Het bedrijf genaamd Be BOLD Interiors realiseert turn-key interieurprojecten voor luxe villa’s en commerciële projecten. In de Be BOLD handtekening worden ruimtes tot loven gebracht door het gebruik van verschillende exclusieve stijlen in een spraakmakend interieur.

____

Meer projecten bekijken van Ingrid van der Veen?

  • |
  • |

Librije’s Hotel

Wat ooit de locatie vormde van de vrouwengevangenis van Zwolle, is vandaag de dag het decor van de culinaire wereld van De Librije. De ultieme hotelbeleving.

 

 

Ingrid van der Veen, interieurontwerp, interieurdesign, spraakmakend interieur, kleurrijk

Ingrid van der Veen


“Met mijn ontwerpen vertel ik een verhaal, een beleving. Ik haal mensen graag liefdevol uit hun comfortzone en verras ze met nieuwe inzichten”

 

___

Contactgegevens

  • Ingrid van der Veen
  • Elburgerweg 21
  • 8094 PE Hattemersbroek

 


Web editor: Media team     |

Datum: 02 | dec | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Zout Ontwerphuis

ZOUT Ontwerphuis


ZOUT Ontwerphuis is de nieuwe lichting ontwerpers waar creatief bloed verder kruipt dan vast specialisme…

I+Y Interior architecture


Het Nederlandse architectuur bedrijf I+Y Interior architecture heeft een passie voor het maken concepten en het uitvoeren daarvan…

Anne Claus


Anne Claus Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling. Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media