Remy Meijers, De Rooy Metaaldesign, Stalendeuren

Innovatie door Remy Meijers | De Rooy Metaaldesign

Remy Meijers is een ervaren interieur- en productontwerper, bij wie rust en balans belangrijke woorden zijn. Hij maakt bij zijn projecten graag gebruik van de stalen deuren van De Rooy. Maar nu slaan ze hun handen ineen voor ‘stalen deuren 2.0’. Een veelbelovende samenwerking, waarover u meer leest in onderstaand interview.

“De Rooy werd me uit diverse hoeken aangeraden”

Een paar jaar geleden kwam Remy Meijers voor het eerst in contact met De Rooy. Remy: “De Rooy werd me uit diverse hoeken aangeraden, bijvoorbeeld door collega’s uit het vakgebied. Ik was op een gegeven moment bezig met een project in Amersfoort en toen zei ook de aannemer dat ik echt eens met De Rooy moest samenwerken. Toen heb ik een project gedaan met De Rooy en dat beviel zo goed dat ik dit ben blijven doen.”

Bovenmatig goede kwaliteit

Remy Meijers paste al heel lang stalen puien toe in zijn projecten. “Deze puien liet ik door andere bedrijven lassen, maar vaak klopte er iets niet. Of er was een te dikke lasnaad te zien of het was niet helemaal strak gedaan. Ik heb veel ervaring met andere partijen en kan daardoor zeggen dat de kwaliteit van De Rooy bovenmatig goed is. En dat meen ik echt.”

Remy Meijers, De Rooy Metaaldesign, Stalendeuren

Tweeledige samenwerking

Remy Meijers heeft een tweeledige samenwerking met De Rooy. Zo past hij ten eerste de De Rooy deuren toe in zijn projecten. Een paar maanden geleden kwamen Marein en Remy tot het idee om samen nieuwe deuren te ontwikkelen. “Omdat we al zoveel samenwerken, leek het ons goed om samen iets speciaals te ontwikkelen.”

Stalen deuren 2.0

Stalen deuren zijn erg populair. Sla een interieurblad open en u ziet ze voorbijkomen. Remy: “Het is tijd voor een stalen deur 2.0. Wat dit precies inhoudt, is nog een groot geheim. Ik wil een vervolg maken op wat er al is. Door andere details in te voegen, wil ik een nieuwe weg inslaan.”

Remy Meijers, De Rooy Metaaldesign, Stalendeuren

Rust en balans

Remy maakt interieurs en ontwerpt meubels, waarbij de samenhang duidelijk zichtbaar is. “Ik zoek altijd naar rust en balans, in alles wat ik doe. Mijn inspiratie haal ik dan ook overal vandaan. Uit gesprekken met vrienden, een wandeling over het strand, een verre reis, als ik in een restaurant zit, ik pik overal wel wat van mee.”

Tekst: De Rooy Metaaldesign
Fotografie: De Rooy Metaaldesign

 

 

 

 


Remy Meijers, De Rooy Metaaldesign, Stalendeuren

De Rooy Metaaldesign


Wanneer u op zoek bent naar vakmanschap in staal dan bent u aan het juiste adres
__
Meer informatie over De Rooy Metaaldesign