Innovatieve shutters voor een spraakmakend interieur

Fractions

Wanneer een interieur gecreëerd wordt is het de kunst om onderscheidend te zijn. Er wordt niet alleen meer gekeken naar de meest verantwoorde technische oplossing, maar design en functionaliteit spelen ook een steeds belangrijkere rol. Daarom werd, door Fractions in samenwerking met Osiris Hertman, een product geproduceerd dat de oplossing biedt. Fractions is een bedrijf, maar de naam staat ook voor een bepaald soort shutters die inkijk beperken en licht reguleren. De super platte aluminium platen zorgen voor een efficiënte lichtwering en zijn erg onderhoudsvriendelijk. Het geheel wordt gedragen in een eveneens aluminium omlijsting waarin slimme technieken verborgen zitten. Ze zijn te verkrijgen in verschillende modellen en verscheidene kleuren. Waardoor ze te combineren zijn met verschillende interieurstijlen.  

Cleopatra Eye Long

Een van de modellen waaruit je kunt kiezen is de Cleopatra Eye Long. Deze shutters lenen zich uitermate goed voor gebruik tegen brede en smalle ramen. De verdeling van de panelen hangt af van de grootte van het raam. Deze totale afmeting moet worden berekend om ervoor te zorgen dat de sjabloon goed tot zijn recht komt. Uiteindelijk zal zo’n patroon ervoor zorgen dat shutters fantastische lichtpartijen opleveren.  

Hexagon 

Een ander model zijn de Fractions met een Hexagon patroon. Dit patroon lijkt op een diafragma van een camera en dat zorgt ervoor dat de woning op mooie wijze zal baden in het zonlicht. De vorm is ook een veel geziene vorm in de natuur en de pracht van de honinggraat sluit dan ook op mooie wijze aan bij ieder interieur. Door te kiezen voor de Moroccan green structured kleur wordt het natuurlijke effect nog meer benadrukt.  

Flower

Met het model Flower waan je je in Arabische sferen. De verspringende vormen lijken namelijk op de luiken van een Marokkaanse riat. Dit maakt de shutters geschikt om toe te passen in de slaapkamer. Daarnaast geven de zachte vormen ieder interieur een zachte uitstraling en zorgen ze voor een magisch gevoel. Kies je voor de kleuren Moroccan green structured of Moss, dan wordt dit gevoel nog meer benadrukt.  

Editor: Media team

Datum: 29-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Fractions