inox zwembad, nouv'eau, zwembad, wellness

 

  • Nouv’eau BVBA
    Klapstraat 10a
    9831 Deurle (BE)

Inox zwembad van Nouv’eau

Terwijl het water aan de kant van de zwembadrand kabbelt, schenkt u zichzelf nog eens in. Genietend van de zon overziet u uw tuin en denkt: dit is genieten! Ziet u het al voor u? Het is mogelijk met een inox zwembad van Nouv’eau. De zwembaden vergen bijna geen onderhoud en zijn een sieraad voor uw tuin.

Waterpartijen op maat

Nouv’eau maakt inox zwembaden en waterpartijen op maat, renoveert bestaande zwembaden en zorgt voor een tot in de puntjes verzorgde randafwerking. Een zwembad in uw tuin is er niet alleen omdat u graag zwemt, het geeft een extra sfeer en dimensie aan uw huis en tuin.

Vakantiesferen

Het laat u het hele jaar door in vakantiesferen verkeren. Dit geldt overigens niet alleen voor zwembaden, maar ook voor waterpartijen. Nouv’eau zorgt ervoor dat deze volledig naar wens ontworpen worden, inclusief een onderhoudsvriendelijk filtersysteem dat kristalhelder water garandeert.

Oneindige mogelijkheden

Een roestvrijstalen of inox zwembad heeft uitstraling, een unieke waterkleur en past bij iedere woning. Bovendien is het sterk, duurzaam, waterdicht, het breekt niet, krimpt niet, brokkelt niet af en wordt niet poreus. Kortom: een rvs of inox zwembad is van oerdegelijk materiaal dat vrijwel geen onderhoud vereist. Het gladde oppervlak zorgt er immers voor dat zich geen algen of micro-organismen afzetten tegen de wanden of de bodem. Het overige vuil wordt verwijderd door de bijgeleverde schoonmaakrobot.

inox zwembad, nouv'eau, zwembad, wellness

Energie besparen

Een inox zwembad kan meer dan 75 jaar mee gaan. Bovendien kan inox bijzonder veel energie besparen. De zwembaden die Nouv’eau levert worden volledig geïsoleerd en het water wordt afgedekt met een Solar rolluik. Dankzij de weerkaatsing van de inox bodem en wanden in open toestand en het Solar rolluik, die de warmte van de zon afgeeft in gesloten toestand, worden de inox zwembaden van Nouv’eau vooral natuurlijk opgewarmd. De goede isolatie zorgt er vervolgens voor dat die warmte niet zomaar verloren gaat. De zwembaden van Nouv’eau zijn bijgevolg erg energiezuinig.

Mogelijkheden

Nouv’eau heeft geen showroom. Dat is niet nodig, want de vele tevreden klanten zijn maar al te bereid om hun prachtige zwembaden aan anderen te tonen. Nouv’eau neemt u graag mee om te laten zien wat er mogelijk is. Sowieso komen zij bij belangstelling bij u langs om te inventariseren wat de wensen en de mogelijkheden zijn. U kunt in hun portfolio aanwijzen welke stijl het beste bij u past.

Volledig op maat

Wanneer u weet wat u wilt, wordt het zwembad volledig op maat gemaakt volgens de hoogste standaard. Het lassen van de platen gebeurt handmatig in het lasatelier. Dit gebeurt volgens het zogenaamde TIG-procedé, een hoogwaardige lastechniek om roestvrijstaal te lassen. De zwembaden worden vervolgens als één geheel geleverd.

inox zwembad, nouv'eau, zwembad, wellness

Onderhoudsformule

Is de locatie moeilijk bereikbaar of zijn de afmetingen te groot, dan gebeurt het laswerk ter plaatse. Nadat uw zwembad geplaatst is, kunt u nog steeds bij Nouv’eau terecht. Zij verzorgen alles, van het onderhoud en het winter- en zomerklaar maken tot een complete onderhoudsformule, waarbij u zelf helemaal niets hoeft te doen.

 

 

Tekst: Desiree Pennings
Fotografie: Nouv’eau

___

Meer projecten zien van Nouv’eau?