Inspelen op de trends met een stijlvol werkblad

Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Hun assortiment is erg gevarieerd, waardoor het voor hun klanten eenvoudig wordt om op de laatste trends in te spelen. Een goed voorbeeld daarvan zijn de prachtige kleuren Nebula, Sphere en de dit jaar nieuw toegevoegde kleur Nemessis. Deze drie marmer kleuren passen geweldig goed in het trendbeeld Mythical Rerooted. Een werkblad met en marmer tekening in een bijzondere kleur is dan ook zeker het overwegen waard.  

Mythical Rerooted 

Bij de trend Mythical Rerooted ligt de focus op het duurzame en sociale aspect. Daarom heeft een keuken volgens deze stijl een natuurlijke uitstraling. Dit uit zich in natuurlijke materialen zoals natuursteen waaronder graniet of kwartsiet. Bovendien is in zo’n keuken de techniek niet goed zichtbaar, maar toch is het weldegelijk aanwezig. Het natuurlijke en innovatieve worden zo op bijzondere wijze gecombineerd. Hergebruik en design zijn volgens deze trend de bakens voor de toekomst.  

Trendkleuren  

De kleuren Nebula en Sphere passen erg goed bij deze trend. Beide kleuren staan voor een uitgesproken design, waardoor de keuken niet zomaar even voorbijgelopen wordt. De natuurlijke uitstraling van het marmer geeft ieder keukendesign een chique touch, zodat het geheel hoogwaardig en netjes oogt. Nebula is dan ook een werkblad waarbij de kleur wit overheerst maar waar op een natuurlijke wijze zwarte structuren in zijn aangebracht. Bij de kleur Sphere is dit precies andersom.  

Nemisis  

Ook de recent gelanceerde kleur Nemisis past erg goed bij de trend Mythical Rerooted. Dit is een composietsteen werkblad met een diepte zwarte kleur en een witte ader. Hierdoor heeft het werkblad een tijdloze uitstraling gekregen. Daarnaast kan de kleur goed gecombineerd worden met natuurlijke materialen zoals hout en geweven riet, hiermee creëer je eenvoudig een eigentijds uiterlijk.  

Evora Quartz 

Alle kleuren zijn onderdeel van Evora Quartz collectie. Dit assortiment bestaat uit veertig verschillende kleuren met verschillende structuren en andere prijsklassen. Daardoor kan Dekker Zevenhuizen een composietstenen keukenblad voor elke keuken garanderen.  

Editor: Media team

Datum: 15-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Dekker Zevenhuizen