Inspiratie: 4x een tuinkamer met glazen schuifwand

Bronkhorst Buitenleven

Door te kiezen voor een luxe overkapping of een tuinkamer met een glazen schuifwand, verbind je de binnen- en buitenruimtes aan elkaar. Het zorgt ervoor dat je langer van het buitenleven kunt genieten en optimaal gebruik kunt maken van de buitenruimte. Bronkhorst ziet dit belang in en biedt daarom verschillende opties met betrekking tot glazen schuifwanden. Zo kun je kiezen voor een glazen schuifwand, een glazen draai-schuifwand of een glazen vouwwand. Eén ding hebben deze wanden gemeen, ze worden volledig op maat en naar wens gemaakt.  

Moderne tuinkamer  

Bij dit eerste project werd een tuinkamer met glazen schuifwand in de tuin geplaatst. Het maakt deel uit van een gezellige stadstuin en hiermee wordt extra bewegingsvrijheid gecreëerd. De tuinkamer is de perfecte plek om je even helemaal terug te trekken. Kenmerkend voor de architectuur van het buitenverblijf is het gebruik van hout, het platte dak en de prachtige schuifwanden van Tudor. Hij is tot in detail afgewerkt en voldoet daardoor aan de wensen van zijn gebruikers.

Landelijke tuinkamer  

Naast dat je bij Bronkhorst voor een moderne tuinkamer met glazen schuifwand kunt kiezen, is het ook mogelijk om voor een wat meer landelijke stijl te gaan. Door het dak volledig met riet te bedekken krijgt jouw tuin een landelijke uitstraling. Hierdoor past hij volledig bij de stijl van de woning. Daarnaast werd gekozen voor een draai-schuifwand, waardoor net dat beetje extra, van de buitenruimte, ervaren kan worden. 

Comfortabel poolhouse 

Ook wanneer jouw tuinkamer voornamelijk gebruikt wordt als poolhouse zijn glazen schuifwanden onmisbaar. Dit gerealiseerde poolhouse biedt dan ook volop luxe middels een sauna, douche en een loungeplek met houtkachel. De glazen vouwwanden bieden extra isolatie. Wanneer de vouwwanden volledig gesloten zijn en het haardvuur aangestoken is, wordt het de meest romantische plek van de tuin.  

Veel daglicht 

Deze tuinkamer met glazen schuifwand zorgt ervoor dat er jaar in jaar uit veel licht binnenkomt. Bovendien kan genoten worden van een waanzinnig uitzicht over het water. De tuinkamer draagt dan ook bij aan de ultieme beleving van alle seizoenen. Wederom werd gekozen voor draai-schuifdeuren zodat de ruimtes in elkaar over vloeien. Het is een heerlijke plek om te ontspannen en tot rust te komen. 

Editor: Media team

Datum: 19-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living