Inspiratie 5x eyecatchers | The Art of Living 

Het mooie van ons platform is dat je ontzettend veel opmerkelijke huizen voorbij ziet komen waar je prima jezelf ziet wonen. Veel wonen zijn instapklaar voor veel mensen: alles is mooi en over de schoonheid valt niet te discussiëren. Af en toe komt een woning voorbij met een excentrieke eyecatcher die erg smaakgevoelig is. Hate it or love it, maar deze vijf statement items zijn met recht eyecatchers te noemen.

________________________________________

Nr. 1

Inspiratie 5x eyecatchers, The Art of Living, eyecatchers

Atelier Boekhout

Er zijn in deze woning meerde woonstijlen samengebracht om het juiste en passende gevoel neer te zetten in de woning. Het haardmeubel speelt een belangrijke rol in de sfeer van de woning. Het is letterlijk en figuurlijk een warme toevoeging aan het geheel. Atelier Boekhout heeft voor een markant ontwerp gezorgd dat enorm in het oog springt!  

________________________________________

Nr. 2

Inspiratie 5x eyecatchers | The Art of Living

Petra van Trigt

De tweede eyecatcher die we je graag willen laten zien is een waanzinnige boekenkast, compleet op maat gemaakt. Deze kast bestaat uit twee delen en de kast is daardoor aanwezig in twee ruimtes die middels charmante glazen deuren van elkaar gescheiden worden. De boekenkast is van binnen volledig verlicht met verlichting die zowel functioneel als esthetisch is.  

________________________________________

Nr. 3

Sjaak Goud

Tegenwoordig kennen we alleen nog maar matte eettafels. Grote, eikenhouten eettafels worden ingesmeerd met een kleurolie, zodat de tafels een subtiele plek in de leefkeuken innemen. Deze tafel is allesbehalve subtiel. Deze mega eyecatcher glanst je tegemoet! De prachtige opening tussen de twee houtdelen is opgevuld met epoxy, waardoor je door de tafel heen kunt kijken.  

___________________________________

Nr. 4

Timo van Riggelen

Verlichting is er in allerlei soorten en maten. In veel high-end woningen zien we magische kroonluchters en ultrastrakke moderne ontwerpen. Een heel nieuw fenomeen op de interieurmarkt is een dier dat de functie krijgt van een lamp. In deze woning is een prachtig zwart paard geplaatst met lampenkap dat een zeer prominente plek inneemt in de hal.  

___________________________________

Nr. 5

Inspiratie 5x eyecatchers, The Art of Living, eyecatchers

WillemsenU

Dit waanzinnige huis is van muziekliefhebbers. Dat zie je meteen zodra je de muziekkamer betreedt. In het midden staat een prachtig op maat en smaak gemaakt DJ-meubel. De kleursetting ervan is erg donker, zodat de ruimte niet alleen een functionele functie heeft.

 

___

Tekst: Marlou Overkamp