Inspiratie 6x inloopkast | The Art of Living 

De ‘walk-in’ closet, oftewel de inloopkast, werkt mee met het ultieme luxe gevoel in huis. Alle kleding, schoenen en accessoires liggen op één plek geordend bij elkaar. Het hebben van een inloopkast is niet alleen een droom van vele vrouwen, maar het is ook erg praktisch. Droom jij ook van een prachtige inloopkast en ben je op zoek naar inspiratie? Dan zijn deze 6 voorbeelden van een walk-in closet  de perfecte bron van inspiratie voor jou!

________________________________________

Nr. 1

Ann-Interiors 

De eerste inloopkast die we willen laten zien is te vinden in de hoofdslaapkamer van dit exclusief penthouse. Ann-Interiors heeft een walk-in closet gerealiseerd waarbij je het luxe gevoel ervaart. Door plafondhoge spiegels aan weerszijden van de op maat gemaakte kastenwand oogt de walk-in-closet nog ruimer.   

________________________________________

Nr. 2

Boley 

Aansluitend aan de wellnessruimte is er een enorme walk-in closet. Dankzij het velvet kleed en de lange zichtlijn lijkt de inloopkast op een catwalk waar de bewoners leven in luxe en rust. De rijke materialen in de raamdecoratie maken het geheel van de kamer helemaal af. 

________________________________________

Nr. 3

Culimaat 

Open, ruimtelijk en tegelijkertijd warm: zo is deze walk-in closet ingedeeld. Daglicht speelt een belangrijke rol in dit interieur, zo ook in de inloopkast. De kamer bestaat uit strakke maatwerkelementen in de witte kastenwanden en een Hongaarse punt vloer. Dit geeft de walk-in closet een high class uitstraling. 

________________________________________

Nr. 4

Inarto 

Van deze vierde walk-in closet krijgen de bewoners het gevoel van luxe en ontspanning. Deze elegante dressing is aangekleed met maatwerkkastenwanden in donkerkleurig eikenhout. Passende verlichting zorgt ervoor dat de ruimte als sfeervol wordt ervaren. Dankzij de toepassing van materialen zoals eikenhout en natuursteen krijgt de dressing een aardse beleving. 

________________________________________

Nr. 5

Thomas de Gier 

Deze prachtige, donkergekleurde dressing is gerealiseerd door Thomas de Gier. De dressing bevindt zich in de masterbedroom die een idee geeft van een luxe hotelkamer. Thomas de Gier heeft voor een ontwerp gekozen dat sfeer en eigenheid uitstraalt! 

________________________________________

Nr. 6

Zout, Vermeer en Knops 

De laatste inloopkast die we willen laten zien is een erg bijzondere walk-in closet. De bewoners wilden graag een luxe uitstraling met een knipoog naar modern. Er zijn eerlijke materialen gebruikt om deze walk-in closet te realiseren, zoals een robuuste houten constructie. Het hout en de prachtige verlichting zorgen samen voor een intieme sfeer.  

___

Tekst: Fleur Antonissen