INSPIRATIE: ‘MY VILLA FUERTE’ 

Suns Tuinmeubelen

Presentator, influencer en zakenvrouw Shelly Sterk, vormt een uitstekend duo met SUNS. Recent kocht Shelly samen met man en zoon, haar een droomvakantiehuis onder de Spaanse zon. Na een flinke verbouwing, heeft ze haar tuin compleet ingericht met de buitenmeubelen van SUNS. Dat leverde aangename plaatjes op! 

Lichte tinten, zachte stoffen en subtiele houten elementen. De tuin van de familie Sterk straalt een en al rust uit. Er is voldoende plek om te genieten van gezellige etentjes of om te loungen bij het zwembad. ‘My Villa Fuerte’ vormt volop inspiratie. Je kunt het gehele project bekijken, inclusief alle producten en prijzen, op de SUNS x Shelly Inspiratiepagina.  

Buitenmeubelen, tuinontwerp, Suns Tuinmeubelen, The Art Of Living

Enkele highlights 

Shelly koos voor de stijlvolle SUNS Gazebo Rota. Met dit modulaire systeem creëer je gemakkelijk een terrasoverkapping op maat. Het grote voordeel van SUNS Gazebo’s zijn de shutters in het dak. Zo heb je altijd de keuze om in de zon of in de schaduw te zitten. In de regen zit je zelfs droog, het regenwater wordt afgevoerd via de poten van de constructie. 

Buitenmeubelen, tuinontwerp, Suns Tuinmeubelen, The Art Of Living

Lounge 

Hart van het lounge-gedeelte in Villa Fuerte is de luxueuze SUNS Stockholm sofaset. Soepele vormen, royale kussens en een oogstrelend samenspel van industrieel aluminium en natuurlijk teakhout. Het nadeel? Je wil niet meer opstaan! 

Buitenmeubelen, tuinontwerp, Suns Tuinmeubelen, The Art Of Living

Light 

Ook aan tuinverlichting is gedacht. En wel op een bijzonder stijlvolle manier. Tuinlamp Kate hangt aan een royale staander wat een echte sofa-sfeer creëert. Het mooie van deze buitenlamp is bovendien, dat het op zonne-energie werkt. SUNS biedt naast buitenmeubelen een complete collectie solar-buitenlampen aan, waardoor je nooit meer hoeft na te denken over stroompunten en kabels in je tuin. Hoe fijn is dat? 

My Villa Fuerte mag gezien worden. Dat geldt ook voor de projecten van SUNS met onder andere Kim Kötter, Julia Mekkes en anderen. Je vindt ze allemaal op onze Inspiratiepagina. 

Meer weten? 

Suns-tuinmeubelen.nl 

Editor: Media team

Datum: 27-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Suns tuimeubelen

Fotografie: Suns Tuinmeubelen