Inspiratie voor het stylen van de deuren in je huis

Houd je ook zo van het stylen van je huis en kan je niet genoeg krijgen van alle nieuwe trends? Kijk dan eens naar de deurklinken in je huis. Het is namelijk een echte musthave om mooie zwarte deurklinken te hebben. In deze blog geven we je inspiratie voor het stylen van de deuren in je huis.

Kies voor zwart deurbeslag

De meest trendy kleur voor je deurklinken is op het moment zwart. Niet zo gek dat het steeds meer aan populariteit wint, want deze mooie kleur past natuurlijk bijna overal bij. Of je nu een klassiek interieur hebt of toch meer houdt van een strakke moderne inrichting. Ben je op zoek naar iets exclusievers? Bekijk dan eens de collectie van Piet Boon. Dit is een van de meest spraakmakende ontwerpers van Nederland. Daarnaast is het assortiment Piet Boon deurbeslag erg breed.

Zwart deurbeslag voor binnen en buiten

Het mooie aan deze trend is dat het zowel binnen als buiten prachtig tot zijn recht komt. Heb je lichtgekleurde binnendeuren? Dan geven zwarte hendels een mooi contrasterend effect. Het resultaat is een stijlvolle uitstraling. Wanneer je kiest voor zwarte deurbeslagen voor je buitendeuren, creëer je een robuuste uitstraling. Daarnaast heb je het voordeel dat zwarte hendels beter tegen vuil kunnen en minder snel oud worden.

Mat zwart deurbeslag

Mat zwart is de laatste jaren flink toegenomen in populariteit op woongebied. Ook mat zwarte deurklinken komen steeds vaker voor. Niet gek, want de matte look geeft een strakke moderne look. Daarnaast zijn vingerafdrukken en vuil minder snel te zien op een mat zwarte ondergrond. Heb je een zwart gelakte deur? Dan kan je door middel van mat zwart deurbeslag een strakke uitstraling creëren wat een mooie eenheid vormt. Op deze manier heb je een prachtige geheel zwarte deur.

Zwarte deurklinken online bestellen

Wanneer je hebt besloten om te gaan voor zwarte hendels, kun je naar de bouwmarkt gaan. Hier zal je vele stijlen en modellen van verschillende merken vinden. Ben je echter niet in de gelegenheid om fysiek naar een locatie te gaan? Dan kun je eenvoudig met alle gemak zwarte deurklinken online bestellen en binnen een paar dagen heb je het in huis.

Hopelijk heb je meer inspiratie gekregen en overweeg je om je deurklink zwart te maken. Laat je deuren moderner en stijlvoller ogen en bestel vandaag nog je zwarte deurklinken!

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.