Inspiratiedag eigen zwembad in tuin

Van Beem Buitenleven

De zomers zijn in Nederland al jarenlang achter elkaar heel erg mooi. Afgelopen zomer had misschien niet veel hoge pieken, maar met een verwarmd eigen zwembad in de tuin kan je al heel snel dat zomergevoel thuis realiseren. Je bent dan niet meer afhankelijk van tropische temperaturen en openingstijden van openbare zwembaden en dat is op zich al een luxe. Van Beem Buitenleven denkt graag mee én vooruit als het gaat om het realiseren van een zwembad in de tuin. De zomer van 2021 is voorbij, maar zij willen je alvast opwarmen voor de zomer van 2022 met een inspiratiedag op zaterdag 9 oktober. Je bent bij dezen van harte uitgenodigd in hun showroom in Zwanenburg, zodat jij voor de volgende zomer al een zwembad in de tuin kan hebben liggen!

Eigen zwembad, Van Beem Buitenleven, Zwembad, tuin, The Art of Living

Schoonheid en comfort

De inspiratiedag van zaterdag 9 oktober is een soort open huis waarbij je alle voordelen komt te weten over de monoblok zwembaden van Leisure Pools. Deze onderhoudsvriendelijke zwembaden kenmerken zich middels de levenslange garantie en het nagenoeg chloorvrij zwemmen. En dat wil je, want een zwembad verwijderen om vervolgens op dezelfde plek weer een nieuwe te realiseren kost veel tijd, geld en energie. Met een zwembad van Leisure Pools hoeft dat niet! Het chloorvrij zwemmen zal ook een enorme winst zijn op het gebied van comfort, want het water prikt niet in je ogen en je ruikt het niet.

Eigen zwembad, Van Beem Buitenleven, Zwembad, tuin, The Art of Living

Upgraden

Een eigen zwembad bestaande uit een monoblok is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vanaf een lengte van 2,90 tot aan maar liefst 12 meter lang! En er is nog zoveel meer… Een eigen zwembad kan je upgraden met diverse mogelijkheden zoals een tegenstroominstallatie, een rolluik en ledverlichting. Eigenlijk moet je 9 oktober gewoon even langsgaan bij Van Beem, want hun 10.000 m2 grote showroom heeft veel te bieden, waaronder tevens overkappingen, tuinmeubelen en buitenkeukens. Speciaal deze dag krijg je er ook een hapje en een drankje aangeboden van hun chef-kok!

Eigen zwembad, Van Beem Buitenleven, Zwembad, tuin, The Art of Living