Instamat

Warmte is niet alleen lekker, behaaglijk en comfortabel, maar vooral mooi! Dat warmte ook mooi kan zijn, bewijzen wij door ons trendsettend assortiment designradiatoren. Passend in elke ruimte van de woning en bij iedere interieurstijl. De ultieme combinatie van warmte en design zorgt voor een gevoel van luxe en welbehagen in huis. Flexibiliteit wat betreft functionaliteit en design staat daarbij voorop, evenals een jarenlange garantie voor een optimale warmte én superieure kwaliteit. Diverse modellen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en maten. Dit biedt de mogelijkheid om een eigen identiteit weer te geven aan de betreffende radiatorkeuze. Ontdek hoe mooi warmte kan zijn! Laat je inspireren!

Projecten van Instamat

Informatie over Instamat


Instamat Warmtetechniek
Instamat Warmtetechniek
Instamat Warmtetechniek
Instamat Warmtetechniek
Instamat Warmtetechniek
Instamat Warmtetechniek
Tubone H
Arc
Blade
Emma
Flaps
Iskol
Leden PR
Plein
Stretta
Teso
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Warmte is onze passie!

Designradiatoren, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. En dat al meer dan 50 jaar…
Instamat is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Vaassen en heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van designradiatoren. De radiator heeft zich vanaf die tijd steeds verder ontwikkeld. Van aanvankelijk handige verwarmingselementen voor in de badkamer naar een breed scala aan (design)radiatoren in tal van vormen, maten en kleuren, voor elk interieur en iedere leefomgeving.

Instamat biedt een ruime keuze aan toonaangevende verwarmingsproducten om de gehele woning te verwarmen. Sleutelwoorden daarbij zijn topkwaliteit, design, innovatie en functionaliteit. Ons ruime assortiment biedt oplossingen voor elk verwarmingsvraagstuk. Onze radiatoren laten zien dat verwarmen, design, vormgeving én interieur perfect samen gaan. Niet voor niets zijn wij dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en werken!

Waar verkrijgbaar:

Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via dealers in Nederland en België. Dat zijn onder andere installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitair specialisten en de professionele bouwmaterialen handel. Maar wij werken ook samen met (binnenhuis)architecten en interieurstylisten. Kijk voor het dichtstbijzijnde verkoopadres op onze dealerpagina op instamat.nl. Of vraag naar de producten van Instamat bij uw installateur of sanitair specialist.

Kijk voor meer inspiratie op onze website: www.instamat.nl