raamdecoratie, indivipro, the art of living

  • Indivipro
  • Vonderweg 39
  • 7468 DC Enter

Integere raamdecoratie met sfeerversterkend effect | Indivipro

Op een prachtige plek, omgeven door groen, werd recentelijk de woondroom van een jong gezin tot leven gewekt: een villawoning met modern-traditioneel karakter. Om dit te bereiken werden zowel de binnen- en buitenkant van de woning alsmede de ruimte om de villa volledig nieuw ontworpen en gerealiseerd. Het resultaat is een harmonieus samenspel waarin architectuur, interieur en tuin een sterk totaalbeeld vormen vol verrassende contrasten. Indivipro, een specialist van ons platform, mocht de raamdecoratie verzorgen voor deze villa. Het werd een mooie afwisseling van jaloezieën, vouwgordijnen en hanggordijnen.

raamdecoratie, indivipro, the art of living

Ingetogen luxe

Op de begane grond zijn alle ruimtes middels een lange zichtlijn met elkaar verbonden. De keuken vormt hierin het middelpunt. Ze hebben gekozen voor een royaal keukenontwerp, opgebouwd uit twee elementen, waarbij het lagere deel de keuken verbindt met de aangrenzende dining. Het design heeft een solide uitstraling, waarbij het regaal als letterlijke tegenhanger juist veel licht en luchtigheid creëertDe aangrenzende living is compact en biedt daardoor geborgenheid. Alle ruimtes hebben een fijne, menselijke maat. Ze voelen ruimtelijk aan, maar zijn niet te groots – het resultaat van maatwerkindelingen, die perfect binnen de zichtlijnen vallen. De raamdecoratie van Indivipro smelt als zachte boter perfect samen met deze toon. Zwarte vouwgordijnen voor de hoge, smalle ramen, zwarte smalle jaloezieën voor de grotere raampartijen en de complete puien hebben lichtgrijze hanggordijnen gekregen voor de aankleding en inkijk. 

Meer over Indivipro

Indivipro is een internationale groothandel en importeur van raamdecoratie waaronder Nature Deco en Lutron. Het bedrijf beschikt over een eigen atelier in Twente waar een groot deel van het assortiment te bezichtigen is. Met het eigen atelier en team van gespecialiseerde mensen kan het bedrijf ieder project in binnen of buitenland realiseren. 

Het bedrijf heeft een aantal exclusieve stoffen laten ontwerpen door bekende Nederlandse designers. Onder andere Marcel Wolterinck en Francois Hannes hebben meegewerkt aan de collectie van Indivipro. Daarnaast werkt het bedrijf samen met een befaamde Italiaanse weverij, die uitsluitend het topsegment bedient. Merken als Armani en Missoni zijn hier kind aan huis

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Indivipro

____

Raamdecoratie, Exclusief, Design, Interieur

____

Meer projecten van Indivipro bekijken?