Interieur design: Studio van Strijdhoven

Studio van Strijdhoven

Huis van Strijdhoven gaat nu door het leven als Studio van Strijdhoven. Een andere bedrijfsnaam, maar het streven naar creativiteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht blijft onveranderd. Evenals hun visie op een luxueus interieur, die de afgelopen 22 jaar is gevormd door ervaring en een kenmerkende ontwerpstijl. Studio van Strijdhoven weerspiegelt perfect een toekomstvisie, vol mogelijkheden, innovatie en groei. Want hoewel de naam verandert, blijft Studio van Strijdhoven hun passie uitdragen in de vorm van op maat gemaakte high-end interieurs. 

Jouw woonwensen centraal  

In samenwerking met collega Lonneke Smulders creëert Kees van Strijdhoven luxe interieurs die elegant, sfeervol en rustgevend zijn. Met 22 jaar ervaring en veel passie voor het ontwerpen van luxueuze interieurs, in combinatie met ‘Brabantse’ nuchterheid, staan jouw woonwensen centraal. De ontwerpen zijn erop gericht om een totaaloplossing te bieden voor de woning, het buitenverblijf of kantoor. Van interieurontwerp en ruimtelijke planning tot het creëren van het lichtplan, vloer- en wandafwerkingen en van op maat gemaakt meubilair tot de styling.  

Interieur, Nieuwe naam, Studio van Strijdhoven, The Art of Living

Unieke showroom en ontwerpstudio 

De unieke showroom en ontwerpstudio van Studio van Strijdhoven bevindt zich in Oisterwijk, in het hart van Noord-Brabant. In een industrieel pand dat vroeger dienst deed als schoenenfabriek presenteert Studio van Strijdhoven een symbiose van interieurtrends. Hier worden alle elementen op het gebied van lifestyle en trends gecombineerd. De verschillende met zorg ingerichte stijlkamers zullen je zeker inspireren. Daarnaast vind je in de showroom een diversiteit aan toonaangevende merken en een weerspiegeling van alle projecten op het gebied van vormgeving, ontwerp en inrichting. 

Interieur, Nieuwe naam, Studio van Strijdhoven, The Art of Living

Totaalontwerp 

Naast het ontwerpen van één enkele ruimte is Studio van Strijdhoven ook gespecialiseerd in totaalontwerpen. Denk hierbij aan een ontwerp voor een keuken, badkamer, slaapkamer, wellness-ruimte en inloopkastenkamer. Op maat gemaakte elementen of een volledig op maat gemaakt interieur wordt door Studio van Strijdhoven ontworpen. De keukens zijn voorzien van de gewenste apparatuur, materialisatie en decoratieve elementen. Door de totaalservice sluit het ontwerp altijd aan op de rest van het interieur. 

Editor: Media Team

Datum: 13-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living